Hát igen!A Trónok Harca....Ha 10 pontot lehetne adni, akkor annyit adnék!
Imádtam az elejétől a végéig és nagyon várom a folytatást, bár az még messze van:)
Először nem akartam nézni, de aztán rábeszéltek, hát mondom mi ez a középkori őrület kardokkal meg mindennel, aztán AtyaÚrIsten....Nem nézel oda és meghalt mindenki, aki éppen ott volt vagy szerettél...kiszámíthatatlan és váratlan, nagyon különböző karakterekkel! Én végig felirattal néztem, eredeti nyelven, a szinkronokkal általában hadilábon állok, mert nekem valahogy sosem jönnek be akit választanak egy-egy karakterre, de filmben sem, úgyhogy 99%-ban filmeket és sorozatokat is így nézek...
A karakterek fantasztikusak, a történet lebilincselő és érdekes, mindenkinek csak ajánlani tudom! Lesz bőven kedvence mindenkinek, még ha nem is él sokáig:)
Ugyanúgy nagyon sok olyan is lesz, akit rühellni fog...vagy először utálja, aztán imádja,én is így voltam vele! Azóta persze megvettük a nagy dvd pakkot is, nagyon klassz:)
Hát igen!A Trónok Harca....Ha 10 pontot lehetne adni, akkor annyit adnék! Imádtam az elejétől a végéig és nagyon várom a folytatást, bár az még messze van:) Először nem akartam nézni, de aztán rábeszéltek, hát mondom mi ez a középkori őrület kardokkal meg mindennel, aztán AtyaÚrIsten....Nem nézel oda és meghalt mindenki, aki éppen ott volt vagy szerettél...kiszámíthatatlan és váratlan, nagyon különböző karakterekkel! Én végig felirattal néztem, eredeti nyelven, a szinkronokkal általában hadilábon állok, mert nekem valahogy sosem jönnek be akit választanak egy-egy karakterre, de filmben sem, úgyhogy 99%-ban filmeket és sorozatokat is így nézek... A karakterek fantasztikusak, a történet lebilincselő és érdekes, mindenkinek csak ajánlani tudom! Lesz bőven kedvence mindenkinek, még ha nem is él sokáig:) Ugyanúgy nagyon sok olyan is lesz, akit rühellni fog...vagy először utálja, aztán imádja,én is így voltam vele! Azóta persze megvettük a nagy dvd pakkot is, nagyon klassz:)