Nem olvastam könyvet. És általában igyekszem nem összehasonlítani a könyveket és a filmeket. Véleményem szerint teljesen különböző univerzumok. Ezért csak a filmet elemzem, a könyvhöz nem nyúlok.
Az első öt évadot nagyon élveztem. Színészek játéka, grafika, antagonisták, főszereplők, városok, és gondolom, a 17-18. század.
Nagy rajongója vagyok a történelmi filmeknek, és a sárkányokkal és a mágiával még érdekesebb lett, mint valaha.
Szóval ajánlom, hogy nézzétek meg ezt a sorozatot, és alkossátok meg a saját véleményeteket.
Nem olvastam könyvet. És általában igyekszem nem összehasonlítani a könyveket és a filmeket. Véleményem szerint teljesen különböző univerzumok. Ezért csak a filmet elemzem, a könyvhöz nem nyúlok. Az első öt évadot nagyon élveztem. Színészek játéka, grafika, antagonisták, főszereplők, városok, és gondolom, a 17-18. század. Nagy rajongója vagyok a történelmi filmeknek, és a sárkányokkal és a mágiával még érdekesebb lett, mint valaha. Szóval ajánlom, hogy nézzétek meg ezt a sorozatot, és alkossátok meg a saját véleményeteket.