SPOILER!!!
Alapvetően egy zseniális,kiváló sorozat lenne,DE a 7. évad véleményem szerint nagyon össze lett csapva.Rettentő nagy lépésekben haladnak,irreálisan rövid idő alatt mennek végbe a történések.Azokról a karakterekről pedig,akik szerves részei,de mégse főszereplői a filmnek és valami csoda folytán élve megúszták a 7. évadig,igencsak megfeledkeztek!1-2 részt lehetett volna velük kitölteni.Kicsit hiányérzetem van ezzel kapcsolatban.
Ettől eltekintve ajánlom azoknak akiket nem zavarja az erőszak élethű ábrázolása,a szexuális töltetű jelenetek és könnyen eltudják fogadni kedvenc karakterük halálát.
Én csak ajánlani tudom!
Valar morghulis!
SPOILER!!! Alapvetően egy zseniális,kiváló sorozat lenne,DE a 7. évad véleményem szerint nagyon össze lett csapva.Rettentő nagy lépésekben haladnak,irreálisan rövid idő alatt mennek végbe a történések.Azokról a karakterekről pedig,akik szerves részei,de mégse főszereplői a filmnek és valami csoda folytán élve megúszták a 7. évadig,igencsak megfeledkeztek!1-2 részt lehetett volna velük kitölteni.Kicsit hiányérzetem van ezzel kapcsolatban. Ettől eltekintve ajánlom azoknak akiket nem zavarja az erőszak élethű ábrázolása,a szexuális töltetű jelenetek és könnyen eltudják fogadni kedvenc karakterük halálát. Én csak ajánlani tudom! Valar morghulis!