Közösség

Vélemény:

55 Egy Minecraft film

(2025)

Egy Minecraft film

Kittikee   2025.06.20 21:26
0

Ugyan átlagosra értékeltem, de számomra nézhetetlen. Mondom ezt úgy, hogy nyilván eme videojátéknak a nagy "veteránjai" tudják a legjobban értékelni, hogy az egykoron kezdődő (2009) kedvenc Minecraftot most élő szereplőkkel is élvezhetik, és persze a kis tejfeles szájú mai gyerkőcök, akiknek naná, hogy tetszetős ez a színes mesefilm. Sajnos engem sehogy sem tudott lekötni (épp 01:22-nél is a telefont nyomkodom, a 36. percnél kimentem rágyújtani, kiteregetni, pakolászni). Igazából ezek a videojátékos megfilmesítések alapjáraton nem az én "világom", de a bemutatóban, hogy láttam Jack Blacket, Jason Momoát, így persze hogy felkaptam a fejem... de kár volt. Jack Black játéka borzasztó mód túljátszott, mint minden filmjében (ezektől a szokásos, tekergős, rángásos kiabálásaitól, mimikáitól a falra mászom), úgy néz ki, mint egy alkoholista hajléktalan (nem képernyőbarát már), egyedül a Jumanjiban bírtam. Momoa... hát, hasonlóképp nem tetszetős. A többi kis jelentéktelen "mellékszereplőt" értékelni se tudom, nem igazán nyerték el a szimpátiámat (Stiffler mamája meg már full ciki), ja... a kisfiú fizimiskája kajak Pityke őrmester. :D Na, látjátok... van bennem kis retro. :D Biztos van mondanivalója is, de én ezt már nem bekkeltem ki... nem mintha bánnám. :D