2017.05.13 23:46 laci044
0

A kaland folytatódik

Nagyon jó film! Abszolút érdemes elmenni és megnézni. Az első rész mellé én oda teszem, bár azt jobban szeretem ez alapvetően sokat nem jelent. A karaktereket okosan és jól mélyítették. A tshalád itt sokkal hitelesebb mint a Halálos Iramban szériában.

Az apa-fia szál, a testvéri rivalizálás, a szerelmi szál, Rocket története, mind mind jól volt kezelve a filmben és az idő elosztás is teljesen jó volt. Yondu karaktere és drámája volt számomra a film csúcs pontja. Annyira örültem, hogy egy olyan karakter is van aki nem feltétlen a humort szolgálta, mint nagyon sok minden a filmben. És a humor szerintem egy picit túl is lőtt a célon.

A kaland folytatódik

Rengeteg Baby Groot van, kapunk Drax nevetéséből is eleget, Mantist is használták ahol tudták, és persze Chris Pratt Űrlordja is itt van és ez szerintem túl sok lett így egyben. Illetve kellemes volt látni az embereket. Sylvester Stallone, David Hasselhoff ugyan sokat nem tesz hozzá, de jó hogy itt vannak. És Kurt Russell Ego-ja is jól építkezik és egy olyan főgonoszt ad a filmhez, amit ha nem is megérdemel, de kellően jó. Ez egy abszolút előre lépés az első film Ronanos rettenetéhez képest. Bár az a fajta ellen se lett elfelejtve a Sovereign-es harcosok olyan semmilyenek hogy az elképesztő. Így végig gondolva rengeteg dolgot sűrítettek a filmbe. Ami miatt kis kárt is szenvedett. A zenének nem sok esélye volt, az első film válogatásával szemben, de mindent megtett amit csak lehetett, és nagyon jó volt. A film látványa is teljesen jó volt. Nagyrészt nem sok mindent látunk ami valódi, de igényesen van megoldva, nagyon szép, bár itt ott egy picit talán lehetett volna jobb, de ez annyira elenyésző. Összefoglalva, van amiben jobb mint az előző, van amiben nem fejlődött, de ezzel együtt is egy remek szórakozás...

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe... több»

0