A galaxis őrzői vol. 2.

A galaxis őrzői vol. 2.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

A MAFAB nézői visszajelzései szerint A galaxis őrzői vol. 2. (2017) James Gunn humorral és látvánnyal felturbózott sci-fi kalandvígjátéka, amely az újdonsült csapat családi összetartását állítja középpontba. A vélemények a pörgős akciót, a sok poént, a zenei válogatást és Kicsi Groot jeleneteit emelik ki, bár akadnak, akik az első résznél gyengébb történetet és túlzó érzelmi hullámzást éreztek benne. Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista és Kurt Russell főszereplésével az őrzők Peter Quill vér szerinti apjának nyomába erednek, miközben régi ellenfelekből is szövetségesek válhatnak. A film tetszésindexe a MAFAB.hu-n több mint 200 értékelés alapján 78%, ami kedvező nézői fogadtatásról árulkodik. A kozmikus utazásban a csapatnak már valódi családként kell helytállnia a veszélyek között.

Hirdetés

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s… Több

Premier (HU): 2017.05.04.

2025.11.25 István Bari

Jó film

Teljesen rendben van, ugyanazt a hangulatot hozza, mint az első rész. Nagyon vártam, és szerencsére nem is csalódtam.

2017.12.13 Yosihiro

Szerintem hihetetlenül jól sikerült a 2. rész is. Volt benne minden akció szerelem látvány hang kép. Jól felépített történet és a poénok magukért beszélnek. remek kikapcsolódás mindenkinek csak ajánlani tudom

2018.01.19 Shelby07

Szerintem jobb volt mint az első része és sokkal több poén volt benne. A történet is tartalmasabb volt és tele volt izgalmakkal, váratlan fordulatokkal. Nekem nagyon tetszett. A kicsi Groot pedig egyenesen imádni való volt, már a film kezdete is parádés volt.

2020.08.20 indingo

Az első rész érdekesebb volt, bár ez nem meg lepő. Itt a karakterek már sok újat nem tudtak felmutatni és a történet is jóval gyengébb volt. A látvány mentette meg a filmet.

A film összbevétele 863 756 051 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 425 630 574 forintot termelt. A hazai mozik összesen 287 502 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Peter Quill apja a képregényekben J'son volt, a Spartax császára, míg Ego nem állt vele rokonságban.Szerző: Lipót Testvér

Értékelés: 7.8/10
(2017. 06. 01.)
Galaxis Őrzői 2
Sajnos, ezt a filmet legjobb esetben is csak úgy tudom értékelni, hogy közben kicsi Grootra gondolok. Ő volt az egyetlen pozitív szórakoztató eleme a filmnek, ezért mondhatom azt, hogy sikerült közepesen szórakoznom rajta. Több