2023.02.19 11:49 Zsolt Szabó Olvasottság: 244x
3

Középszer minden téren

Vannak ennél bőven sokkal jobb akció-vígjátékok, ez a film csak azért lehetett ennyire sikeres lásd 50 milliós befektetésnek több mint 4.5x-es pénzt hozott össze a Universal kasszájánál. A recept egyszerű, hozz össze két népszerű karaktert egy filmbe ebben az esetben Kevin Hart (aki a mai napig a stand-up koronázatlan királya, még mindig megtölt stadionokat egy maga), míg Dwayne Johnson (akiről tudjuk, hogy a social médiában aktív és durván népszerű karakter több színtéren is), ebből megszületett egy gagyi forgatókönyv amit a színészek karaktereinek írtak. Nekem egyáltalán nem kedvencem Kevin Hart, sőt durván irritáló számomra, nem is miatta néztem végig a filmet, hanem a Szikla miatt. Ő jól hozta a karakterét szerintem, igaz szokatlan volt a szerepe de ezt is abszolválta.

Ami üde színfolt volt a filmben azok a cameo szereplők felbukkanása nem egy volt belőlük, maradjunk ennyiben, azért minden "poént" nem kell lelőni. Hasi tasi esete, ha hiszitek ha nem, az én baráti körömbe, nem egy vagy két embernek van, népszerű kiegészítőnek számít a mai világban. Így a véleményem erről a filmről totál középszerű, esti popcorn ropogtató mozinak tökéletes, de sokra ne számítsunk. Lehet ha Hart írta volna a poénokat, jobb lett volna, hozza amire létrehozták, így nálam csak egy 10/6-os értékelést ér.

Középszer minden téren

A tartalomról annyit írnék, hogy: Calvin Joynert (Kevin Hart) választották a középiskolában a legmenőbb arcnak. 20 évvel később könyvelői munkát tölt be. Középiskolai találkozója közeledtével megpróbál kapcsolatot teremteni régi iskolatársaival. Valaki aki Bob Stone néven felveszi vele a kapcsolatot. Azt mondja, hogy az iskolában Robbie Weirdichtként (Dwayne Johnson) ismerték. Calvin emlékszik rá, ami azt illeti, egy rendkívül csúnya csínytevés után otthagyta az iskolát. Megállapodnak, hogy találkoznak, és Calvin meglepődik azon, hogy mennyire megváltozott. Bob megkéri Calvint, hogy segítsen neki. Igent mond, és a következő dolog, amit megtud, néhány férfi berontott az otthonába. Ők a CIA, Stone-t keresik, azt mondják, hogy egy bukott ügynök. Amikor nem találják Bobot, elmennek. Később felkeresi Calvint, és elmondja neki, hogy ő nem egy bukott ügynök, hanem egy Fekete Borz néven ismert személyt próbál elkapni, aki olyan információt szeretne eladni, amely rossz kezekben katasztrofális lehet. Ezért szüksége van Calvin segítségére, hogy megállítsa. Calvin nem tudja, kinek higgyen...

akció | krimi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A mérsékelt modorú, átlagos életet élő könyvelő a Facebook segítségével rátalált korábbi jó barátjára, s maga sem tudja hogyan, de egyik napról a másikra a nemzetközi... több»

3