Közösség

Vélemény:

54 Feláldozh4tók

(2023)

Nagyon lemegy ZS kategóriába

Hauser Árpád   2024.10.08 22:10
1

Stallonét meghalasztják már az elején, és a 40 kilós műnő, Megan Fox pedig akciózni kezd. Ezzel el is mondtam a lényeget, fájdalmasan selejtes az egész sajnos. A Feláldozhatók legelső epizódja még egy jól kitalált alapötlet volt. A második még megközelíti, a harmadik már csak kapizsgálja, a negyedik viszont kifejezetten szégyent hoz az egész franchise-ra. Lemegy ZS kategóriába, ahol minden jelenet gagyi, és a hihetőség a nullához konvergál. Gyakorlatilag semmi köze az eredeti részekhez. Megan Fox plasztikázott arccal, bepúderezve és szilikonizálva a tipikus műnő végig, zéró színészi kvalitásokkal. A Feláldozhatók 4-et kb. a feléig tudtam nézni, aztán más dolgokba kezdtem, de még így is idegesítően gyenge volt, hogy a háttérben ment. Két csillagot ér maximum. Azt is jóindulattal, főleg Jason Statham miatt, aki bármit csinál, két csillagot hoz egy filmen. Nagy kedvencem. Miatta nem egy csillagos az értékelésem. Ha nem szerepelne benne, annyit adnék rá. Csak annak ajánlom, aki már nagyon nem tud semmi mást nézni.