Csak azért kap 4 pontot tőlem, mert az elsőhöz kell viszonyítanom , ami egyértelműen ötös.
Nagyon vártam a folytatást , szerencsére nem kellett csalódnom hisz tartja az első rész szintjét, talán az újdonság varázsa az, ami hiányzik belőle.
Julianne Moore és Jeff Bridges végre megint együtt léptek a vászonra a Nagy Lebowski után, jó volt látni a két nagy kedvencemet az egyik kedvenc filmem folytatásában.
Látványos, humoros csakúgy mint az első ( bár néhol meglátszott a gagyi CGI)
SPOILER
Meglepően megható volt, ahogy a végén Merlin feláldozta magát. Nem gondoltam volna, hogy egy akció-vígjáték képes ilyenre.
Bruce Greenwood elnöki karaktere pedig nagy fricska Trumpnak :D
Csak azért kap 4 pontot tőlem, mert az elsőhöz kell viszonyítanom , ami egyértelműen ötös. Nagyon vártam a folytatást , szerencsére nem kellett csalódnom hisz tartja az első rész szintjét, talán az újdonság varázsa az, ami hiányzik belőle. Julianne Moore és Jeff Bridges végre megint együtt léptek a vászonra a Nagy Lebowski után, jó volt látni a két nagy kedvencemet az egyik kedvenc filmem folytatásában. Látványos, humoros csakúgy mint az első ( bár néhol meglátszott a gagyi CGI) SPOILER Meglepően megható volt, ahogy a végén Merlin feláldozta magát. Nem gondoltam volna, hogy egy akció-vígjáték képes ilyenre. Bruce Greenwood elnöki karaktere pedig nagy fricska Trumpnak :D