Teljesen érthető az üzenet, és átjön. Minden tiszteletem azok felé, akik szeretik ezt a filmet és istenítik.
De maradjunk annyiban, hogy MINT FILM harmatgyengére sikerült. És jelzem megint, igen, ÉRTEM az üzenetet, de ahogy tálalva lett és ahogy meg lett írva, az nagyon gyengécske. Barbie akkor lett volna egy maradandó élmény, ha a felszín alá ment volna feltárni az embereket, de ehelyett egy nagy katyvasz lett az egész, pedig mennyivel erősebb film lett volna, ha a Barbie világot hanyagolták volna, és a való világra fókuszáltak volna, amolyan hibrid lehetett volna Barbie, hiszen minden érzelem frissnek hatott neki. Ha valaha is lesz folytatása, remélem, az már felnőttesebb lesz.
Teljesen érthető az üzenet, és átjön. Minden tiszteletem azok felé, akik szeretik ezt a filmet és istenítik. De maradjunk annyiban, hogy MINT FILM harmatgyengére sikerült. És jelzem megint, igen, ÉRTEM az üzenetet, de ahogy tálalva lett és ahogy meg lett írva, az nagyon gyengécske. Barbie akkor lett volna egy maradandó élmény, ha a felszín alá ment volna feltárni az embereket, de ehelyett egy nagy katyvasz lett az egész, pedig mennyivel erősebb film lett volna, ha a Barbie világot hanyagolták volna, és a való világra fókuszáltak volna, amolyan hibrid lehetett volna Barbie, hiszen minden érzelem frissnek hatott neki. Ha valaha is lesz folytatása, remélem, az már felnőttesebb lesz.