Közösség

Vélemény:

83 Bosszúállók: Végtelen háború

(2018)

Bosszúállók: Végtelen háború

Roli Szabó   2018.05.01 10:54
1

Nagyon király film lett. Hiába néztem meg biztos, hogy még egy párszor meg tudnám nézni. Sok szálon fut a film cselekménye úgyhogy mielőtt ezt a filmet megnéznétek gyorsan tekerjetek át kapcsolódó Marvel filmeket, mert nem biztos hogy érteni fogjátok ezt a filmet. Azt tudom, hogy ebben a filmben nagyon el akarják velünk hitetni azt hogy itt a fél emberiségnek vége lesz. Ez szerintem kamu. Pl erre hogy Dr. Strange csak úgy átadta a követ Thanosnak pedig ő a kő védelmére esküdött fel+ előtte megnézem egy csomó lehetséges jövőbeni kimenetelét amikről azt mondta hogy csak egy olyan volt amiben sikerült legyőzniük a Titán. Plusz abból is erre lehet következtetni hogy ezt a végkifelyletet valahogy vissza fogják forgatni, mivel mikor Strange adja a követ azt mondja Stark-nak hogy ennek így kell történnie. Itt szerintem elárultak a film készítők hogy mi lesz, hogy ezt az egészet vissza fogjak csinálni és nem nyitják ki szuperhőseik több mint felét. Ha meg ki akarták volna nyírni valakit, vakiket akkor a régebbi karakterek lettek volna azok nem a frissen behozottak. Gondolok pl Amerika kapitányara, Vasember re vagy akár még a Fekete özvegyere is, akik már elég sok filmben kaptak szerepet. Úgyhogy ja ez egy bonyolult film. Meg Thanossal kapcsolatban is lehetne mit írni de csak azt írom hogy ő nem egy Kőszivű Titán. Elég sok meglepetés lesz vele kapcsolatban.