Nem vártam tőle sokat, de azt megkaptam. Még az utolsó takarítónő is szuperhős a filmben, ami eléggé inflálja a szuperhősök értékét.
Van benne pár poén és 8 órára elég akciót sűrítettek 2,5 órába, ezért moziban ideális szórakozás lehet.
Ami negatívum viszont, hogy a sztori nagyon szét van esve. Spoiler nélkül: a cselekmény és a szereplők több szálon viszik a sztorit, a jelenetek ide-oda ugrálnak, a végén persze így-úgy összeérnek, de addig bántóan el vannak különülve egymástól ezek a szálak.
A legidegesítőbb rész, hogy ezek a szuperhősök, akiknek az egész életük arról szól, hogy egymást és önmagukat feláldozzák akár egy kismacska életéért is, itt szerelmeken lamentálnak és nem az emberiség, nem a bolygó, nem a naprendszert, HANEM AZ EGÉSZ UNIVERZUM a tét és akkor ilyen dialógusokat kell hallgatni "nem szabad meghalnod, túl nagy áldozat lenne"...
Hosszú film, látványos, akciódús, mindenki hős, van benne vicc, de picit suta a történetvezetés - egy popcorn mozinak azért nem rossz.
Nem vártam tőle sokat, de azt megkaptam. Még az utolsó takarítónő is szuperhős a filmben, ami eléggé inflálja a szuperhősök értékét. Van benne pár poén és 8 órára elég akciót sűrítettek 2,5 órába, ezért moziban ideális szórakozás lehet. Ami negatívum viszont, hogy a sztori nagyon szét van esve. Spoiler nélkül: a cselekmény és a szereplők több szálon viszik a sztorit, a jelenetek ide-oda ugrálnak, a végén persze így-úgy összeérnek, de addig bántóan el vannak különülve egymástól ezek a szálak. A legidegesítőbb rész, hogy ezek a szuperhősök, akiknek az egész életük arról szól, hogy egymást és önmagukat feláldozzák akár egy kismacska életéért is, itt szerelmeken lamentálnak és nem az emberiség, nem a bolygó, nem a naprendszert, HANEM AZ EGÉSZ UNIVERZUM a tét és akkor ilyen dialógusokat kell hallgatni "nem szabad meghalnod, túl nagy áldozat lenne"... Hosszú film, látványos, akciódús, mindenki hős, van benne vicc, de picit suta a történetvezetés - egy popcorn mozinak azért nem rossz.