2022.04.18 19:46 Zoltán384279 Olvasottság: <100x
0

Többet rébuszról

Félve kezdtem el nézni a filmet, mert eddig csak egy ember volt, aki normálisan el tudta játszani Batmant (Bale), és hát nem pont Robert Pattinson volt az, akiről azt gondoltam, hogy ő lesz a következő. Nem is lett tökéletes. Főleg a verekedések voltak néha kicsit idétlenek, de amúgy egész jól alakított. A többi szereplő tökéletes volt. Mindenki játéka tetszett, Paul Dano pedig egyenesen zseniális. Főleg mikor a kihallgatóban beszél Batmannel. (És szerintem teljesen igaza van abban, amit mond neki.) A legnagyobb bajom azzal volt, hogy a 3 óra alatt nagyon keveset láttuk Rébuszt, Bruce Wayne pedig alig szerepel a filmben. Talán fél órájuk volt kettejüknek összesen. Hiányoltam azt is, hogy megmondják, Rébusz honnan tudott ennyi mindent. Jó, könyvelő volt, de akkor is. Fontos lett volna, hogy elmondja, legalábbis számomra. Nagyon tetszett egyébként ez az új irány, unalmasak már azok a képregény adaptációk, amiket végig lehet röhögni, kicsit a Sötét lovag volt ilyen, mikor már komolyra fordultak a dolgok. Ebben is volt egy pár jó poén, de elég is volt ennyi. És végre Thomas Wayne-ről is kiderült, hogy nem szent. A legvégén a börtönben remélem megalapoztak valamit és találnak egy normális Jokert (nem olyat, mint a Joker Jokerét), mert ehhez a Batmanhez nagyon illene. Nagyon sikerült betalálniuk azzal a találós kérdéssel nálam, mert gyermekkorom egyik kedvence volt. "Minél kevesebb van, annál többet ér egy." Nagyon Jokeres. (Egyébként kár, hogy kivágták belőle a Batman-Joker párbeszédet, az az 5 perc már semmit nem számított volna.

Végül talán még annyi, hogy szerintem nyugodtan csinálhatnák ezeket a filmeket 16+ vagy 18+ba, sokkal többet adnának. Így sajnos nem látjuk kinek mi a büntetése, csak halljuk, hogy meg lett büntetve.

Többet rébuszról

Egyelőre 4+, de ilyen hosszú játékidő mellett könnyű átsiklani jó pár dolgon.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»

0