2019.01.07 23:20 Berto49 Olvasottság: 250x
0

A felmelegített ebéd vacsoraként feltálalva

A HFPA uszályába kerültem, mert a filmben felhangzó „Shallow” című dal kapta az Arany Glóbuszt. Gondoltam, hogy megnézem a teljes filmet – bár a premier időpontjában se testem, se lelkem nem kívánta, elsősorban Lady Gaga miatt, - hátha így, összefüggésében jobban tetszik majd. Nem jött be! Ahogy az sem tudom, hogy mi olyan nagyszerű ebben a történetben, hogy már X-edik alkalommal feldolgozták (szám szerint ez az ötödik alkalom, ezen belül van egy 2013-as „Aashiqui 2” címú indiai[!] is.)

A sztori ezerszer elcsépelt, csöpögős közhely, az elhangzó zenei betétek pedig annyira távol vannak az én zenei ízlésemtől, mint Makó Jeruzsálemtől. A drogos, alkesz, torzonborz Bradley Cooper által alakított Jackson Maine – bocsánat a színész kedvelőitől, - együtt a szörnyű dalaival, bennem undort keltett. Lady Gaga viszont kellemes meglepetést nyújtott, levetkőzve extravagáns külsejét egészen ember formájú volt, de ezt a megjelenést rögtön cáfolta a GG-gálán. Szerintem a filmért kapott teljes gázsiját a ruhakölteményére költötte, tegyük hozzá teljesen hiába, hiszen egy szobron kívül semmit sem kapott a film.

A felmelegített ebéd vacsoraként feltálalva

A darabban mutatott „szépsége” felveszi a versenyt Streisand nem szokványos vonásaival, de az énekesi tudása… Egy napon nem lehet említeni, klasszisokkal marad el a „Woman in Love”, vagy a „Memory” előadójától. Ne is említsük a színészi teljesítmények különbségeit. Ezen az oldalon is sorjáznak az öt csillagos értékelések, no meg az IMDb ritka 8,1-es tetszési indexe se kutya, de őszintén szólva nekem a filmről egészen más a véleményem. Egy teljesen felesleges újra „csócsálása” egy lerágott csontnak, ami Hollywood egyre mélyülő ötletszegénységét mutatja.

dráma | romantikus | zenés

Bradley Cooper egy jól ismert történetet dolgoz fel a showbiznisz kegyetlen és kiszámíthatatlan világáról. A valaha híres Jackson Maine csillaga leáldozóban van: a férfi... több»

0