Közösség

Vélemény:

 

81 Kutyák szigete

(2018)

Ne ítélj előre!

 
Shelby07   2020.03.26 16:22
3

Amikor egy délután keresgéltem, hogy mit is nézzek, egyszerűen csak áttekertem ezt. Még csak esélyt sem adtam neki. Legközelebb, amikor már többen is ajánlották, vettem a fáradtságot, és megnéztem az előzetesét. Végig se néztem, már kapcsoltam ki. Fura volt, nem tetszett, és egy percet sem akartam megnézni belőle, már előre utáltam az egészet. De a sors közbelépett.
A tévében kapcsolgatva csodák csodájára épp elkezdődött ez a film, és mivel semmi értelmesebbet nem találtam, hát hagytam, hadd menjen háttérzajként, aztán bele-belenéztem. A következő pillanatban azt vettem észre, hogy nézem és élveztem. Egyszerűen lekötött és magával ragadott. Lassan hozzászoktam a világához, és még pislogni is alig mertem, nehogy lemaradjak egy részletről is.
Imádtam.
Ez egyszerűen zseniális, és hihetetlenül kreatív a megvalósítása. Megbántam, hogy nem adtam neki esélyt elsőre, de nagyon örülök, hogy úgy alakult, hogy láthattam. Nagyon sok mindent tartalmaz ez a film. Nagyon elgondolkodtató, és kötelezővé tenném a megnézését sok másik film mellett. Nagyon szép és mély jelentése van, csak tudni kell az egész mögé látni.
Ha még gondolkodsz rajta, és elolvastad ezt a hozzászólást, amint a végére érsz, indítsd el a filmet, mert garantálom, hogy nem fogod megbánni!