Az egyértelmű, hogy a film készítői nyílegyenesen az érzelmekre akarnak hatni, és ezt meglehetősen direkt módon teszik is, viszont teljes mértékben el tudom ezt nézni nekik Shaun karakterének köszönhetően, akit Highmore zseniálisan hoz.
Ahogy mozog, ahogy beszél (amit sajnos a szinkron egyáltalán nem ad vissza), a rezdülései és megnyilvánulásai mind-mind kifogástalanok, és annyira magunkhoz közel érezhetőre formálja általuk a figurát, hogy a film többi szereplője egészen egyszerűen totál jelentéktelenné válik mellette. Nekem személy szerint a GOT Tyrion Lannistere óta nem volt karakter, akit ennyire imádnék. Egy biztos: engem megvett kilóra.
Az egyértelmű, hogy a film készítői nyílegyenesen az érzelmekre akarnak hatni, és ezt meglehetősen direkt módon teszik is, viszont teljes mértékben el tudom ezt nézni nekik Shaun karakterének köszönhetően, akit Highmore zseniálisan hoz. Ahogy mozog, ahogy beszél (amit sajnos a szinkron egyáltalán nem ad vissza), a rezdülései és megnyilvánulásai mind-mind kifogástalanok, és annyira magunkhoz közel érezhetőre formálja általuk a figurát, hogy a film többi szereplője egészen egyszerűen totál jelentéktelenné válik mellette. Nekem személy szerint a GOT Tyrion Lannistere óta nem volt karakter, akit ennyire imádnék. Egy biztos: engem megvett kilóra.