2018.01.21 18:40 moov18 Olvasottság: <100x
0

...túladagolás

Valahol a Fűrész valamint Kocka filmek határán áll a Szabadulószoba. Most, hogy fénykorát élik a valóéletben is a pánikszobák várható volt, hogy lesz aki meglovagolja az ötletet. Ha nem lenne elég, az évben egyszerre kettő film is kijött ugyanezzel a címmel, így már-már biztos a Szabadulószoba-túladagolás. Ami egyébként nagyon kellemes, hogy ezt a két alkotást előszeretettel keverik különböző fórumokon, többek közt a film itteni oldalán is számos ellentmondás található (például a borítóképünk sem a szóban forgó alkotásból való).

Lényeg a lényeg, hogy egy Fűrész-klónról van itt szó. Aki látta azokat és tetszett is neki a koncepció, annak ez is bejön majd. Aki kritikusabb szemekkel szeretné majd követni az eseményeket, annak viszont csalódás lesz, nem is kicsit. Egyrészt újat nem igazán tud mutatni.

...túladagolás

A tipikusabbnál is tipikusabb karaktereket és sztereotípiákat vonultatja fel a film, sokszor ostoba és logikátlan dialógusokkal a szájukban. Eljön a pont amikor mindenki a legokosabbnak hiszi magát, aztán eljön a pont amikor a másikat kell hibáztatni, eljön a pont amikor veszekedni kell. Voltaképpen a már megszokott sablonokból építkezik a film és megszokott közhelyekkel operál. Spoiler. Aztán jön az igazságosztónk aki saját értékrendjének megfelelően rendet tesz a társaságban ahol már az elejétől repkednek a kacér tekintetek, már ha a kezdetektől nem lenne elég egyértelmű, hogy bizony itt meg volt mindenki mindenkinek. Végül is egyszer meg lehet nézni, de csodát senki se várjon. A vége pedig több, mint befejezetlen. Számomra elmaradt a magyarázat amit végig vártam, így teljesen öncélú és indokolatlan maradt.

horror | thriller

Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába. Négy barátjukkal együtt egy bizarr szobában találják... több»

0