Közösség

Vélemény:

82 Keresés

(2018)

Aki keres, talál...

ZozArt89   2019.04.24 01:02
0

Most láttam először, hogy arra panaszkodna bárki is, hogy ez a film nem egyedi. Sok filmet láttam már, de hasonlót még nem igazán. Legalábbis most nem ugrik be egy se, ami erre hajazna akár kicsit is. A filmről: Szerintem kifejezetten ötletes és annak ellenére, hogy úgymond be vagyunk korlátolva a laptop elé, mégis elég látványos. Az első pár percben voltak kétségeim, hogy ebből miként lesz majd izgalmas és érdekes sztori. Nos, ha neked, kedves olvasó, hasonló dilemmáid vannak, nem kell aggódni. Remek szórakozást fog nyújtani ez a darab. Ami feltűnhet mindenkinek, az az, hogy manapság már hatalmas ereje van a közösségi oldalaknak és magának az internetnek. Végtére is ezt hangsúlyozza a legjobban a film. Bárki lekövethető, és bárki komoly problémákba is ütközhet, ha nem elég óvatos. Ebből a szemszögből ez a film némi felvilágosítás is lehet a fiatalságnak, hogy ne legyenek óvatlanok akkor sem, ha bagatel dolognak tűnik az egész. Maga a sztori is remek, szerintem egészen a végéig képes eljátszani a nézővel, hogy na, vajon végül ki lesz a tettes, és mi is történt kedves főszereplőnk lányával. John Cho eszméletlenül kiváló módon alakítja az aggódó apát. Nekem kissé szokatlan volt ilyen kontextusban látni őt, de hamar megszoktam és megszerettem. Kiváló film, és még kiválóbb alakítást láthattunk.