Ismerve, hogy az alaptörténet honnan származott, pozitívan éltem meg az történetet. A rendező, úgy láttam mindent kihozott belőle, ami látványilag benne volt. A 'lidércek' kellően abszurdak voltak. A történet inkább volt nosztalgikus hangulatú, mint sablonos. Hozta az elmúlt évek trendjét a 70-es és 80-as évekbe kalauzolást. Még egy darabig úgy gondolom maradni is fog. A karakterek könnyűek voltak, könnyen elengedhetőek. Kicsit erőltetett az amerikai választás képbe hozása néhol vagy inkább úgy mondanám, hogy sokszor hozták fel. Persze tudnunk kellett, hogy hol helyezzük el a történetet időben, de nem volt egyértelmű több okozat. Nem jön át teljesen minden szereplő kora, főleg úgy hogy mozi ipar sokszor eltorzítja azokat. A film vége egy tipikus tini horroros lezárással orvosolt - hogy másképp - emiatt is kapott 1 csillag levonást. Mind a megoldás, mind az utolsó szavak és jelenetek miatt is.
Összességében nekem tetszett a film, jump scare-ekkel tűzdelve is kifejezetten élvezhető volt a történet, és a képi világra sem lehet panaszunk.
Ismerve, hogy az alaptörténet honnan származott, pozitívan éltem meg az történetet. A rendező, úgy láttam mindent kihozott belőle, ami látványilag benne volt. A 'lidércek' kellően abszurdak voltak. A történet inkább volt nosztalgikus hangulatú, mint sablonos. Hozta az elmúlt évek trendjét a 70-es és 80-as évekbe kalauzolást. Még egy darabig úgy gondolom maradni is fog. A karakterek könnyűek voltak, könnyen elengedhetőek. Kicsit erőltetett az amerikai választás képbe hozása néhol vagy inkább úgy mondanám, hogy sokszor hozták fel. Persze tudnunk kellett, hogy hol helyezzük el a történetet időben, de nem volt egyértelmű több okozat. Nem jön át teljesen minden szereplő kora, főleg úgy hogy mozi ipar sokszor eltorzítja azokat. A film vége egy tipikus tini horroros lezárással orvosolt - hogy másképp - emiatt is kapott 1 csillag levonást. Mind a megoldás, mind az utolsó szavak és jelenetek miatt is. Összességében nekem tetszett a film, jump scare-ekkel tűzdelve is kifejezetten élvezhető volt a történet, és a képi világra sem lehet panaszunk.