2020.12.02 13:28 Félix Olvasottság: <100x
1

A két Will Smith

Elég fura volt, de tudom értékelni ezt a filmet. Ha egy kicsit túlzásba akarnám vinni, akkor azt mondanám, egy kicsit túl sok akció volt benne. Tetszett, hogy megduplázták Will Smith-t. Sokat nem lehet mondani erről a filmről, a főszereplőért plusz pont, az ötlet sem volt rossz. Szívesen megnézném még egyszer, századjára se bírnám megunni. Azért bevallom, a Bad Boys jobban tetszett. Ebben több vér volt, azért rakhattak volna bele poénokat, akkor jobban tudnám értékelni Will Smith 2019-es alkotását, de így sincs sok bajom ezzel a filmmel. A drámából is volt elég, de azért nem csordult ki a könnyem.

Jól meg lett csinálva szerintem az egész, nem tudom, hogy Will Smith ki fogja-e tenni az ablakba ezt a filmet. Lekötött valamennyire. Elfogadom ezt a filmet. Az Aladdinhoz képest Will Smith most tökéletesen tette a dolgát. Most a Bad Boys komolyabb film, így ahhoz képest le merem húzni ezt a filmet, nem is annyira kicsit. Szerintem az Alladinba nem is Will Smith-t kellet volna választani, de mindegy. Közepesre tudom értékelni ezt a filmet, lehet, azért nem értékelem 100%-ra, mert nem vagyok hozzászokva ehhez a stílushoz, azaz, ehhez a sci-fi-dráma műfajhoz, tehát nem szeretem az ilyen sci-fiket, amikbe beleraknak manapság mindenféle hülyeséget. Kb. ez ugyanígy van a drámánál.

A két Will Smith

Szerintem a rendezők tökéletesen döntöttek, hogy belerakták azt a számtalan akciót, valamint thillert, mert sikerült meggyőzniük vele. Nincsenek elképesztő baromságok a filmben. Egy kicsit Klónoztam magam! feelingem volt, nem műfajilag, hanem azért, mert mindkét filmben, a Klónoztam magam!-ban és a Gemini Manben is ugyancsak két emberről van szó, akik ugyanúgy néznek ki, pedig nem ikrek. Nekem tetszett, Will Smith-től többet vártam, de hozta a formáját, tehát elfogadom így is. Azt is külön díjazom, hogy az akció-sci-fi jelenetek jókra, tökre hihetőkre lettek megcsinálva.

Szerintem a színészek, persze ezzel együtt Will Smith is, akarnak javítani a statisztikáján, és csinálnak a Gemini Manből egy folytatást pár év múlva, azaz egy második részt. Azért érzem, hogy kell folytatniuk a Gemini Mant, mert Will Smith sokkal többet tud annál, mint amennyit most bizonyított. Bizonyította már ezt , nemcsak egyszer, hanem többször is.

61 Gemini Man  (2019)

akció | dráma | sci-fi | thriller

Az Ang Lee rendezésében készült akcióthriller főszereplője, Henry Brogan (Will SMith) nincs könnyű helyzetben, ugyanis egy titokzatos férfi folyton a nyomában van, mi több, a... több»

1