Közösség

Vélemény:

87 Joker

(2019)

Mosolygó thriller

helfannn   2020.12.17 07:50
0

Egy látványos film, természetesen felnőtteknek. Rengeteg rossz dolgot olvastam erről a filmről, ezért úgy döntöttem, hogy ezt a durva valamit én tuti nem nézem meg. Viszont láttam, hogy rengetegen látták már, ezért úgy voltam vele, hogy ez nekem se maradhat ki. Jó döntést hoztam, hogy beültem erre a filmre, tökre meggyőzött, a főszereplő hozta a színvonalát. Azt hittem, hogy egy béna krimi lesz, erre egy többször nézős filmet kaptam. Konkrétan be volt telve az egész terem, és valahogy azt éreztem, hogy ha ennyien ülnek itt benn, akkor csak nem lehet ez a film olyan rossz, de az is az eszemben volt, hogy akkor se lesz ez a film sláger. Ki fog simán tartani ez a film. Engem tökre meglepett, pedig nem vagyok oda az ilyen stílusú filmekért, és a színészet se szerettem. Ezért a 2 okért is nem kérdés, hogy a film kezdete előtt baromira azt hittem, hogy ez nem lesz jó. Az elején nézhetetlennek hittem, és ha olyan lett volna az egész film (ugye nézhetetlen, ami az eleje volt), akkor megkapta volna tőlem a borzalmat, de így, hogy felhúzta magát, az én részemről viselheti az ötből az öt csillagot.