Valamikor láttam az első részt, de olyan régen, hogy semmire nem emlékszem belőle, csak hogy azt hiszem, jó volt.
A film tele van jó szereplőkkel, a helyszínek is remekek, számtalan szuper pillanat is adódik menet közben, mégsem sikerült eléggé bevonódnom. De különösen nem bánkódtam ez miatt, mert elkapirgáltam a felszínen a színészek felszabadult jutalomjátékán nevetgélve.
Valószínűleg soha nem fogom megtudni, hogy ez akkor most egy jó vagy rossz film volt-e, mert a cselekmény fonalát még az elején elvesztettem, ahhoz meg túl hosszú az egész, hogy újra nekilássak.
Valamikor láttam az első részt, de olyan régen, hogy semmire nem emlékszem belőle, csak hogy azt hiszem, jó volt. A film tele van jó szereplőkkel, a helyszínek is remekek, számtalan szuper pillanat is adódik menet közben, mégsem sikerült eléggé bevonódnom. De különösen nem bánkódtam ez miatt, mert elkapirgáltam a felszínen a színészek felszabadult jutalomjátékán nevetgélve. Valószínűleg soha nem fogom megtudni, hogy ez akkor most egy jó vagy rossz film volt-e, mert a cselekmény fonalát még az elején elvesztettem, ahhoz meg túl hosszú az egész, hogy újra nekilássak.