Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

Együtt megyünk (2019)

Nous finirons ensemble
Filmadatlap
 
28
Szereplők
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 

5,4 millió nézőjével a film első része, az Apró kis hazugságok volt a második legsikeresebb produkció 2010-ben Franciaországban. Az egyetlen film, ami lekörözte a Harry Potter és a Halál ereklyéi első része volt 6 millió eladott mozijeggyel.

(hp)
 

Guillaume Canet-t egy rendkívül kellemetlen élmény inspirálta a film megírására. A rendező 2009-ben került kórházba taphylococcus aureus (septicemia) bakteriális fertőzéssel, mely kis híján végzetesnek bizonyult a számára. Elmondása szerint a kórházban töltött ideje alatt egyetlen barátja sem látogatta meg, és ez a keserű emlék a 'barátságról' motiválta arra, hogy megírja az első rész, az Apró kis hazugságok forgatókönyvét. A filmet nem csak ez az emlék, de egy barátja halála is beárnyékolta, aki a premier napján hunyt el motorbalesetben.

(hp)
 

Marion Cotillard egy áprilisi interjújában elmondta, hogy az általa alakított karaktert, Marie-t a rendező, Guillaume Canet róla mintázta.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.