Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
50

Együtt megyünk (2019)

Nous finirons ensemble
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Tom   2019. 05. 15.

legújabb vélemény

Guillaume Canet szerintem egy remek rendező, de ez a film elég csúnya melléfogás lett. Várod humort, de valahogy sosem jön meg, a szkript totál elhibázott, és így a színészek is csak keresgélik a helyüket a díszletek között. Unalom és kliséhegyek meg egy nagy adag vulgaritás. Nem ez a jó film receptje, azt hiszem, hogy ebben itt mind egyet tudunk érteni.

 
gerda   2019. 05. 08.

Talán az év egyik legkellemesebb meglepetését hozta a film. Elképesztően jó hangulatteremtő ereje van, engem teljesen átjárt az atmoszférája. Bár a cselekménynek eléggé sajátos a dinamikája, nem is tagadom, kellett hozzá némi türelem, de szerintem nagyon megérte. Bár a végső konklúzióm még így is az, hogy egy erős közepes alkotásról van szó.


 
pi   2019. 04. 27.

Nem tagadom, én egy olyan filmtől, amelyben Dustin Hoffman játszik, sokkal többet vártam volna. Egyszerűen nem tudott lekötni a történet, sem pedig a poénokat nem tudtam venni azt hiszem, ahogy kellett volna. Minden esetre szerintem egy esélyt mindenképpen érdemes adni neki, mert nem tartom kizártnak, hogy mindezektől függetlenül sokaknak tud valami lényegibb mondanivalót nyújtani a film.

1
 
juliS   2019. 04. 15.

Őszintén szólva lényegesen többre számítottam, az Együtt megyünk elég rossz szájízt hagyott maga után, mivel konkrétan szerintem köze sincs színvonalban az Apró kis hazugságokhoz, Marion Cotillard pedig alig kapott némi időt, amit külön sajnálok. Remek színészek tehetségét pazarolta el a rendező és a forgatókönyvíró, csak ennyi tudok mondani.

 
Mindezt gyönyörű helyszínen, néhány szép pillanattal, fantasztikus színészek (köztük Marion Cotillard) előadásában, csak épp kissé feleslegesen. több»
 
De tekintsék meg azok is, akik jelenleg csalódottak vagy úgy érzik, magukra maradtak: itt a minta, mire kell törekednünk. Moziműsorban és barátságban se érjük be ennél a minőségnél kevesebbel. több»

A film összbevétele 22 894 847 dollár volt (imdb.com).

 

5,4 millió nézőjével a film első része, az Apró kis hazugságok volt a második legsikeresebb produkció 2010-ben Franciaországban. Az egyetlen film, ami lekörözte a Harry Potter és a Halál ereklyéi első része volt 6 millió eladott mozijeggyel.

(hp)
 

Guillaume Canet-t egy rendkívül kellemetlen élmény inspirálta a film megírására. A rendező 2009-ben került kórházba taphylococcus aureus (septicemia) bakteriális fertőzéssel, mely kis híján végzetesnek bizonyult a számára. Elmondása szerint a kórházban töltött ideje alatt egyetlen barátja sem látogatta meg, és ez a keserű emlék a 'barátságról' motiválta arra, hogy megírja az első rész, az Apró kis hazugságok forgatókönyvét. A filmet nem csak ez az emlék, de egy barátja halála is beárnyékolta, aki a premier napján hunyt el motorbalesetben.

(hp)
 

Marion Cotillard egy áprilisi interjújában elmondta, hogy az általa alakított karaktert, Marie-t a rendező, Guillaume Canet róla mintázta.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.