2019.07.08   szerző: hp   hozzászólások: 0

25 éve nyílt meg a Cirko-Gejzír mozi. Budapest egyik legkarakteresebb artmozija szeptemberben filmfesztivállal ünnepel: a CIRKO25 – Ami kimaradt elnevezésű rendezvényre olyan fontos filmeket válogatnak össze, amelyeket Magyarországon moziban még nem láthattak a nézők. Ezen kívül a szeptemberi eseménysorozatig minden hónapban más-más meglepetéssel várják a nézőket: július 11-én ingyenes szabadtéri mozizásra hívják az érdeklődőket a mozi eredeti helyén, a Lőrinc pap téren.

CIRKO 25: Nézd meg ingyen a szabad ég alatt Marion Cotillard új filmjét !

Július 11-én Marion Cotillard és François Cluzet új filmjét, az Együtt megyünk című francia vígjátékot mutatják be a mozi eredeti helyszínén, a Lőrinc pap téren. Sötétedéskor, 20.30-tól szabadtéren és a régi vetítőteremben, a Jaromir sörpincében is kezdődik majd vetítés. A különleges mozizási lehetőség a szeptemberi CIRKO25 – Ami kimaradt születésnapi fesztivált felvezető eseménysorozat része. 

Az ingyenes július 11-i vetítés Facebook-eseménye további információkkal itt található: Együtt megyünk a Lőrinc pap téren. 

Szeptember 19. és 29. között a CIRKO25 – Ami kimaradt fesztiválon olyan fontos filmeket láthat majd a közönség, amelyeket Magyarországon moziban még nem mutattak be. A fesztivál programját később jelentik be. A Cirko-Gejzír május óta minden hónapban különlegességgel kedveskedik nézőinek a 25. évforduló örömére. A júliusi szabadtéri mozizás után augusztusban egyszeri, különleges vetítéssel várják a közönséget: az itt látható film címe egyelőre meglepetés.

50 Együtt megyünk  (2019)

dráma | vígjáték

Hét év alatt sok minden történhet az emberrel. Ennyi idő telt el, mióta az Apró kis hazugságokban bemutatott barátok útjai elváltak egymástól. Az élet azonban nagy rendező, a... több»