2020.05.22 10:32 Yosihiro Olvasottság: 134x
2

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

Ragadozó madarak... huu ez egy kicsit túlzás, de Harley Q. felszabadulása oké. Amire számítottam, azt kaptam. Remek színészi alakítások, egy jó történet és egy várható folytatás, mert megér ennyit. A film hangulata és a nézőpont bemutatása a DC comic-hoz képest ugyan eltér, de jól sikerült.

Azt hiszem, külön kell értékelni itt az egyes karaktereket és a történet felépítését, mert valljuk meg őszintén, néhol a film elkalandozik, de végül jól kapcsolódik be az eseményekbe. Azt hiszem, ezen a ponton máris kioszthatunk öt csillagot, mert azért ezzel húztak egy váratlant, amit még tudtak fokozni azzal, hogy az akciójelenetek is remekül sikerültek.

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

A karakterek: kiemelkedő Harley Q szerepe, szerintem ez is megért volna egy Oscart, bár voltak pillanatok, mikor alábbhagyott a varázsa, de összességében ezt az összetett jellemet eljátszani mondjuk ki, jól sikerült. A többi szereplő ugyan nem volt a középpontban, de a végére mégis azt érezhette az ember, hogy felnőttek a feladathoz, és jól zártak. Nekem a "dalos pacsirta" karaktere tetszett még, az nagyon jól sikerült. A Fekete maszkos szerepét is jól játszotta E. M., de valahogy mégis hiányzott belőle az az átütő "érzelem", amit hiányoltam.

Összességében a film forgatókönyve jó lett, a rendezés remek. A szereplők jól teljesítettek, kiemelném Margot R. szerepét, azt hiszem, ez zseniális lett. Az akciójeleneteket is zseniálisnak tartom, mivel éppen akkor jöttek, amikor a film laposodni készült. A zenei aláfestés is zseniális, remek válogatás és remek teljesítmény is volt egyben.

Így ez a film általam megérdemli az öt csillagot, mivel minden olyan kategóriában adott pluszt és váratlant, amit kevés filmben tapasztalok, így megérdemli ezt az elismerést. Ajánlani tudom mindenki számára, és igen, ez többször is megnézhető. Kapunk benne poént, némi romantikát, akciót, némi animációt, remek zenét és egy jó befejezést. Kell ennél több? Csak egy folytatást, ezt már halkan jegyzem meg.

Üdv, Yosi

akció | kaland | krimi

Miután Harley Quinn (Margot Robbie) elhagyja Jokert, új fejezet kezdődik az életében. Próbál felhagyni régi életmódjával, és megtapasztalni, milyen átlagosnak lenni. Fekete... több»

2