2023.05.08 21:05 Tonyka Olvasottság: 358x
2

Üdvözlünk meseországban!

Az egyik kedvenc műfajom a fantasy, így hát nem érhet vád, h ez nem nekem való. Az esélyt megadtam neki, annak ellenére, h a bemutatóból láttam valószínűleg nem az én világom lesz. Sajnos bejött, ennek az alkotásnak egyértelműen a kisebb gyerekek a célcsoport. Biztos vagyok benne, h felhördülnek azok a középkorúak akiknek tetszett.

Mondanék pár címet, amik ugyanebbe a műfajba tartoznak, mégis szélesebb korosztálynak nyújtanak kiemelkedő szórakozást. Gyűrűk ura 1-3, Titánok harca, sorozatból a Carnival Row, Sandman. Ezekben van komolyság gazdagon, néha horrorba hajló elemekkel. Itt faék egyszerű történetet kapunk, ebben egy percnyi időt sem kap ennek a világnak a bemutatása.

Üdvözlünk meseországban!

Belecseppenünk a közepébe, de semmit nem tudunk meg igazán a minket körbe vevő dolgokról. Jön a rossz varázsló, vége van mindennek, pár csel, ármánykodás, dióhéjban ennyire futja. Természetesen mai kornak megfelelően a férfiak félkegyelműek, suták, max. beszédben jók, és néha szerencséjük van. A hölgyek viszont veszélyes harcosok, nagyhatalmú varázslók, és mindent megoldanak. Ezt összegyúrták, és beleöntötték forró gőzölgő CGI masszába. Így lesz színes, szagtalan, súlytalan minden. Aggódni senkiért nem kell, úgy is tudjuk, feltámad, megússza stb. A poénok nem igazán ültek, a meselények néha elég megmosolyogtatók voltak. Viszonylag nívósabb castingot hoztak össze, a legjobban Hugh Grant pojáca szerepe működött. Ahogy kiderült engem egyáltalán nem talált meg. Nagyon kis bugyuta az egész, kiszámítható minden perce. Jól sikerült látvány fantasy-kat többször is megnézem, a LOTR-ot ki tudja már hányszor láttam. Ezt viszont soha többet nem fogom.

akció | fantasy | kaland

SkyShowtime (2023.09.29.)

Egy nagyszabású kalandra indul egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló csapat, akik elhatározzák, hogy a nyomára bukkannak egy elveszett ereklyének. A dolgok azonban... több»

2