Teljesen random választással néztem meg, se a műfajával, sem a címével nem voltam tisztában.
A film első harmadában nem értettem, miért ilyen érthetetlen mindenki, milyen zs-kategóriás forgatókönyv ez. (a nagyon jó minőség mellett az ostoba jelenetek nem akartak összeállni) Próbáltam besorolni de fogalmam nem volt hova húz. Egészen az első sokkolóbb jelenetig (kislány focipálya). Ott elkezdtem figyelni, a második teljesen váratlanul indokolatlanul erős jelenetnél pedig elkezdtem odatapadni a filmre.
Csak ezután kezdett felrémleni hogy olvastam egyetlen szalagcímet valami anti-supermanről és onnantól kezdett baromira érdekelni a film:)
Aki nem így nézte vagy fogja megnézni, aki képes ehhez a filmhez trailert nézni, megöl mindent ami miatt totál leköti az embert. Ez a fajta felfedezés szinte minden filmre igaz, egyre kevesebb trailert nézek meg, minden film akkor hat igazán ha minél kevesebb infóm van róla, leszámítva a blockbuster movie-kat mert ott kb tökmindegy.
Nem tudom mi pontosan a műfaja a filmnek - nem ami ki van írva, hanem ahova az alkotó sorolja -, de abban biztos nagyon jó.
Szokatlan, izgalmas, meglepett, megérte az időt. De csak így, hogy a rácsodálkozás izgalma is megvolt mellé.
Ajánljátok azoknak az ismerőseiteknek akikről tudjátok hogy bejönne nekik, de egyáltalán nem is hallottak róla. Ott ütős lesz és izgalmas:)
Teljesen random választással néztem meg, se a műfajával, sem a címével nem voltam tisztában. A film első harmadában nem értettem, miért ilyen érthetetlen mindenki, milyen zs-kategóriás forgatókönyv ez. (a nagyon jó minőség mellett az ostoba jelenetek nem akartak összeállni) Próbáltam besorolni de fogalmam nem volt hova húz. Egészen az első sokkolóbb jelenetig (kislány focipálya). Ott elkezdtem figyelni, a második teljesen váratlanul indokolatlanul erős jelenetnél pedig elkezdtem odatapadni a filmre. Csak ezután kezdett felrémleni hogy olvastam egyetlen szalagcímet valami anti-supermanről és onnantól kezdett baromira érdekelni a film:) Aki nem így nézte vagy fogja megnézni, aki képes ehhez a filmhez trailert nézni, megöl mindent ami miatt totál leköti az embert. Ez a fajta felfedezés szinte minden filmre igaz, egyre kevesebb trailert nézek meg, minden film akkor hat igazán ha minél kevesebb infóm van róla, leszámítva a blockbuster movie-kat mert ott kb tökmindegy. Nem tudom mi pontosan a műfaja a filmnek - nem ami ki van írva, hanem ahova az alkotó sorolja -, de abban biztos nagyon jó. Szokatlan, izgalmas, meglepett, megérte az időt. De csak így, hogy a rácsodálkozás izgalma is megvolt mellé. Ajánljátok azoknak az ismerőseiteknek akikről tudjátok hogy bejönne nekik, de egyáltalán nem is hallottak róla. Ott ütős lesz és izgalmas:)