Borzalmas volt végignézni. A film arról szól, hogy van egy kulcs, ami kettő, és valahogy egyszer elveszik, máskor meg megkerül. Persze újra és újra elvész és megkerül. Közben leamortizálnak egy csomó kocsit meg várost. Van, hogy egy hidat is felrobbantanak. Van egy gőzmozdony, amiről kiderül, hogy egy örökmozgó, mert bár elteszik láb alól a fűtőt meg a mozdony vezetőjét is, a vonat mégsem áll meg szén híján.
Engem ez a film kimondottan idegesített, hogy végigszerencsétlenkedték az egészet. Csupa életszerűtlen és lehetetlen dolog történt benne. Eddig azt hittem, hogy Tom Cruise-nek csupa jó filmje van! Hát nagyot tévedtem... :(
Borzalmas volt végignézni. A film arról szól, hogy van egy kulcs, ami kettő, és valahogy egyszer elveszik, máskor meg megkerül. Persze újra és újra elvész és megkerül. Közben leamortizálnak egy csomó kocsit meg várost. Van, hogy egy hidat is felrobbantanak. Van egy gőzmozdony, amiről kiderül, hogy egy örökmozgó, mert bár elteszik láb alól a fűtőt meg a mozdony vezetőjét is, a vonat mégsem áll meg szén híján. Engem ez a film kimondottan idegesített, hogy végigszerencsétlenkedték az egészet. Csupa életszerűtlen és lehetetlen dolog történt benne. Eddig azt hittem, hogy Tom Cruise-nek csupa jó filmje van! Hát nagyot tévedtem... :(