Közösség

Vélemény:

58 Mindenki Jamie-ről beszél

(2022)

Egy újabb út keresés.

neki   2026.06.29 05:23
0

Szerintem egészen szép filmélményt kaptam. Vártam egy jaaaj de rossz szegény melegeknek filmet. Erre minő borzadáj látok egy tinit akit elvarázsol a pucc királynői művészet. Miden jó és rossz hozadékával. Annó a főnököm mondta mikor először vezettem műsort, add önmagad másolhatsz engem ám az nem lesz olyan jó mintha önmagad adnád. Igaza lett. Szóval ebben a filmben is ezt kaptam. Nagyon jók a párbeszédek, tetszettek az átvezető dalok a színészek közötti kémia.

Goodleből átemelve.

" A drag kultúra és a show-műsorokA drag nemcsak a megjelenésről, hanem az előadásról is szól: a fellépők gyakran énekelnek, táncolnak, szinkronizálnak (lip-sync) vagy komikus elemekkel szórakoztatják a közönséget.

A hazai drag szcéna egyik legnépszerűbb közösségi és versenyplatformja a Drag Queen Hungary. Rendszeres heti eseményeik és színpadi show-műsoraik keretében – mint például a fővárosi Vörös Neonban vagy az Alterego Gay Clubban – bárki bepillantást nyerhet ebbe a különleges világba.Leggyakoribb fogalmakDrag King: A drag queen női megfelelője, ahol a női előadók a férfi nemi szerepeket és jegyeket jelenítik meg túlzó, teátrális formában.

Drag Mother / Drag Family: A tapasztaltabb drag királynők mentorálják a kezdőket (gyermekeiket), segítve őket a smink, a jelmezek és a színpadi jelenlét elsajátításában.Lip-sync: A drag show-k alapköve, amikor a fellépő egy ismert dalra tátog, miközben koreográfiát és drámai előadást ad hozzá."