2023.12.10 19:22 cynicalrealist Olvasottság: <100x
0

Hangyá... hagyd má'!

Mindannyian tudtuk, hogy egyszer a Marvel-univerzum csillaga is elkezd leáldozni, bár én igazából azt sem értem, miért és hogyan áldozott fel.

Szóval várható volt, hogy a főszereplők számától és népszerűségétől függetlenül, egy idő után baromi unalmas lesz a világ megmentése sztori, és ebben nyilvánvalóan benne van az is, hogy a Marvel puszta számításból túl nagy létszámúra növelte az univerzumát, és túl gyakran jött ki a következő történettel.

Hangyá... hagyd má'!

Nos, az eredmény látványosan nyilvánul meg ebben a vizuális pamfletben: a sztori lapos, a poénok haloványak, és mi sem mutatja jobban azt, hogy az ötlet elfogyott, mint hogy az alkotásban keveredik a Star Wars, az Avatar, az Indiana Jones, meg még néhány hollywoodi kasszasiker árnyéka – és mindez nemhogy nem teszi jobbá az egészet, hanem kifejezetten ront rajta.

„Kéne még egy maréknyi dollár” – adhatta ki a főnökség a parancsot, szegény szolgahad meg vért izzadt, mire kiszenvedte magából ezt az izét.

Jellemző, hogy már sem Michelle Pfeiffer, sem Michael Douglas nem képes menteni ezt a nagy határ nyűglődést, és bár adódna a kérdés, hogy mégis miért vállalják az orcájuk égetését, a választ tudjuk: nekik is elő kell teremteniük a napi párizsis zsömlét.

Mivel a világon nagyon kevés egyértelmű dolog van, óhatatlanul felmerül, hogy van-e valami, ami az alkotás javára írható. A válasszal kész vagyok: a vége főcím eljövetele mindenképpen az.

De ahogy főhősünk sem biztos a végén abban, hogy a sztori lezárult, mi is biztosak lehetünk abban, hogy jön majd egy ennél is gyengébb folytatás.

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van... több»

0