Közösség

Vélemény:

70 Az időcsavar

(1997)

Az időcsavar

SaSa   2026.07.17 19:54
0

HA úgy nézem, hogy 30 éves film, akkor épp elmegy.... Bár akkoriban is csináltak sokkal jobbakat (mind történetileg, egyediségre, mind technikailag). James Belushi volt a másik problémám. Valahogy nem tetszett ebben a szerepben. Lehet, hogy az volt az utasítás, hogy így formálja meg a karakterét...nem tudom. De JB nekem inkább vidám filmben tetszik. Óriási divat volt, hogy ha valakit megütnek vagy meglöknek, azonnal elejti a fegyverét. Hát ezt itt is többször előadják. Kár erőltetni. Csak úgy, mint azt, hogy egy 50 kilós kiképzetlen nő megborít egy mázsás férfit....PErsze, értem én, hogy egyenlőség, meg feminizumus.... de a fizika az fizika :-) Ne de ez a mai napig divat. Sőt, egyre nagyobb teret hódít. Sajnos. A beleélést rontja amikor a fizikára fittyet hányva készítenek filmeket. Én mai napig híve vagyok annak, hogy ahol természetfeletti erővel nem rendelkező karakterek harcolnak, a Földön érvényes fizikai szabályok szerint (mint tömeg, lendület, gravitáció...stb) ott ne tegyék komikussáa a túlzásokkal..... Elkalandoztam. Ez a film nézhető. Egyszer. Ne várj tőle azért sokat....