Közösség

Vélemény:

62 Öt éjjel Freddy Pizzázójában 2

(2025)

Öt éjjel Freddy Pizzázójában 2

Vivi   2025.12.10 10:23
0

Az Öt éjjel Freddy pizzázójában olyan film, amitől nem azt várod, hogy megváltsa a horror műfaját, hanem hogy jólesően összerázza a gyomrod, miközben nosztalgiából megemeli a pulzusod. Nekem nagyon tetszett, mert pont azt adta, amit ígért. Egy egyszerű, de hangulatos rémtörténetet. A pizzéria sötét, elhagyott tere tényleg működik. A történet nem bonyolult, de szerintem nem is kell annak lennie. Az éjjeliőr küzd az életéért és a saját múltjával. Ha valaki brutális, vérben tocsogó horrort szeretne, lehet, hogy kevésnek fogja érezni. De ha valaki szereti a hangulatalapú, könnyen fogyasztható, kicsit játékos, mégis feszült filmeket, akkor ez egy tök jó élmény. Engem végig lekötött, és még utána is jó pár percig gondolkodtam rajta, hogy vajon milyen lenne tényleg bent tölteni egy éjszakát egy ilyen helyen. Én biztos nem mennék be, de moziban nagyon élveztem. Egy dolog viszont tuti. Ha Freddy pizzázójában ez a normál éjszaka, akkor én maradok a nappali műszaknál. De pont ez az a fajta jóleső borzongás, amiért érdemes beülni rá. #csendeséj