Közösség

Vélemény:

 

92 Szemtől szemben

(1995)

Szemtől szemben

 
ZeroHero   2015.05.04 23:48
0

Nekem alapvetően tetszett a film, sőt a dráma nemhogy túl sok, de inkább az akció rovására is
mehetett volna.
Itt annyian írták, milyen realisztikus.. hát nem tudom, hogy egy olyan golyózáporban, ahol az autókat is szitává lövik, szerintem egy légy sem úszta volna meg sebesülés nélkül.
A bankban meg mi a csudának kell a fejükre az álarcot felhúzni, pláne Chrisnek, amikor bőven volt ideje mindenkinek szemügyre venni, amíg leteperi az emberét.
Aztán, mikor megy a nőjéhez, keresztül a kommandósok hordáján…..akik nem ismerik fel??
Miközben rá várnak??? Azért abban az időben is volt már olyan technika, hogy egy ilyen keresett bűnözőnek az arcképe a legutolsó közlekedési rendőr zsebében is benne volt. És akkor megjelenik a várt helyen egy olyan fickó és elengedik, mert mutogatja a hamis papírjait??? Meg tán nem figyelték távcsövön az arcát? A vak is láthatta azt az örömet, ahogy a nőjét megpillantotta.
Van Zant meg tudja, hogy vadásznak rá és nyugodtan ül a kivilágított csupa üveg villájában őrök nélkül, kamera nélkül, még egy árva kutyát sem engedve szabadon a kertjében?
Aztán meg Neil, aki visszafordul?? A hős bosszúálló? Nem végig azt akarták mutatni, hogy milyen profi? Egy profi szépen elrepült volna élvezni az életet, aztán, amikor már minden lecsendesedett, szépen nyugodtan visszajön és elintézi.