King rajongó vagyok könyvek terén, filmben sokszor rontják el a történeteit. Ezt a filmet ha húszor nem láttam,akkor egyszer sem. Előbb láttam, és utána olvastam el. Az első eset volt amikor nem csalódtam, szinte teljesen ugyan az, mint a könyv, csak természetesen a könyv részletesebb, de csak a karakterek életével kapcsolatban. Ez mondjuk érthető, hiszen ha minden belekerül a filmbe, akkor 5 órás lenne.
Tom Hanks nagyot alakít, mint mindig, Michael Clarke Duncan pedig a legjobb John Coffey, mással el sem tudnám képzelni a szerepet. Kár, hogy végül nem kapta meg az Oscart érte, csak jelölték rá. Szép és csúnya történet egyszerre, bemutatja az emberi butaságot, hiszen csak azért, mert valaki színes bőrű, és hatalmas akkor már Ő is a gyilkos tutira, semmi nyomozás. Tipikus. Rendesen megsirattam a végét a filmnek.
King rajongó vagyok könyvek terén, filmben sokszor rontják el a történeteit. Ezt a filmet ha húszor nem láttam,akkor egyszer sem. Előbb láttam, és utána olvastam el. Az első eset volt amikor nem csalódtam, szinte teljesen ugyan az, mint a könyv, csak természetesen a könyv részletesebb, de csak a karakterek életével kapcsolatban. Ez mondjuk érthető, hiszen ha minden belekerül a filmbe, akkor 5 órás lenne. Tom Hanks nagyot alakít, mint mindig, Michael Clarke Duncan pedig a legjobb John Coffey, mással el sem tudnám képzelni a szerepet. Kár, hogy végül nem kapta meg az Oscart érte, csak jelölték rá. Szép és csúnya történet egyszerre, bemutatja az emberi butaságot, hiszen csak azért, mert valaki színes bőrű, és hatalmas akkor már Ő is a gyilkos tutira, semmi nyomozás. Tipikus. Rendesen megsirattam a végét a filmnek.