Közösség

Vélemény:

90 A tégla

(2006)

A tégla

jake_green   2018.03.14 01:03
1

Amikor ezt a filmet megnézed, akkor az nem is kérdés, hogy 10/10-es film... csak azon gondolkozol el, hogyha ez egy 10/10-es film, akkor eddig hogy adhattál a többi filmnek 10-es pontszámot.... szóval ennyire ott van. Párhuzamos gondolkozást igényt, a színészi játék... ÚRISTEN, hogyan lehetett ilyen zseniálisan ezt a filmet megcsinálni?! Jack Nicholson mint valami elmebeteg állat...és egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki megjátssza, hanem elhiszed hogy tényleg az :D A 2 YOLO-boy : Matt és Leonardo egymás tökéletes párhuzamai. El sem tudom képzelni, hogy milyen rendezői zsenialitás kell ahhoz hogy valaki ilyen tökéletes filmet kreáljon.... ja, de bocs.... Scorsese... nem is kérdeztem semmit :D Szóval ha azt hiszed, hogy a blöff az az über gengszterfilm, akkor ezt még nem láttad....gyorsan pótold is be. Semmilyen negatívot nem tudok írni. Talán annyi, hogy a rendőrség helyében biztos, hogy gyorsabban kiszúrtam volna a téglát.... voltak azért "gyanús" bemozgások. Dehát akkor mi élvezet lett volna filmben, nemdebár?! :D