Nagyon sok év elteltével megnéztem ismét...
Láttam egy jelenetet a filmből a napokban a facebook egyik filmes oldalán, és késztetést éreztem az újabb megtekintésre, pedig viszakoztam, mert emlékeimben nem épp pozitív érzetet keltett akkoriban a megtekintése.
Olyan szinten nyomasztó, és fájdalmas a léleknek, totál béklyóba zár...
Feloldozást némelyest a vége hoz, amikor a bűnös a karma által elnyeri méltó büntetését.
Megoldáshoz nem vezet, csak elengedéshez.
Csodás képi világ, olykor a szürreális Salvador Dalí stílusát véltem látni.
Néhol nem volt tiszta a szürrealitás által elmesélt jelenet...
Míg az ember gondolatait úgy képzeljük el, hogy kis légbuborékban a szöveg, a gyilkos gondolata, a szemüvegkeretének árnyéka ördögszarvként mutatkozik meg következő áldozatának terveként...félelmetes volt.
Annyi gonoszság létezik a földön, melyek emberi mivoltokban tetőznek...
Nagyon sok év elteltével megnéztem ismét...
Láttam egy jelenetet a filmből a napokban a facebook egyik filmes oldalán, és késztetést éreztem az újabb megtekintésre, pedig viszakoztam, mert emlékeimben nem épp pozitív érzetet keltett akkoriban a megtekintése.
Olyan szinten nyomasztó, és fájdalmas a léleknek, totál béklyóba zár...
Feloldozást némelyest a vége hoz, amikor a bűnös a karma által elnyeri méltó büntetését.
Megoldáshoz nem vezet, csak elengedéshez.
Csodás képi világ, olykor a szürreális Salvador Dalí stílusát véltem látni.
Néhol nem volt tiszta a szürrealitás által elmesélt jelenet...
Míg az ember gondolatait úgy képzeljük el, hogy kis légbuborékban a szöveg, a gyilkos gondolata, a szemüvegkeretének árnyéka ördögszarvként mutatkozik meg következő áldozatának terveként...félelmetes volt.
Annyi gonoszság létezik a földön, melyek emberi mivoltokban tetőznek...