Közösség

Vélemény:

78 Esti mesék

(2008)

Esti mese...

Yosihiro   2020.04.04 14:52
0

Esti mese.... azt hiszem ez mindenkinek megvan gyermekkorából és úgy éreztem ez a film visszahozott valami belőle. A cím alapján nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fogok szórakozni. Az első filmkockáktól megijedtem, hogy egy sablonos filmet fogok látni aztán jöttt a "varázslat" nagyszerűen összerakták ezt a történetet és még benne a mesék az valami hatalamas olyan jókat nevettem rajta. A filmben volt minden mese, érzelem, romantika, szerelem féltékenység kis harag de a legfontosabb a nevetés és humor. Ez az alkotás nemcsak gyermekenek való hanem olyan valóban családi film ahol mindenki gyermeknek érezheti magát. Összességében a forgatókönyv és vágás, rendezés jó lett. A szereplők közül A. Sandler-t kell kiemelni hatalmasat játszott, de mindenki jót alakított. A hang és zenei aláfestés is remek lett. Így ez a film megkaphatja a négy csillagot ehhez csak gratulálni tudok. Igazából mesékből egy ilyen filmet kihozni azt hiszem remek teljesítmény. Ajánlani tudom mindenkinek hiszen olyan kikapcsolódást nyúlt ami feledhetetlen hatalmas poénok és remek befejezés sok humorral fűszerezve, Üdv Yosi