Nagyon jól indul a sztori, és egy jó ideig fenntartja az érdeklődést. Az ufókínzás is elég kemény (bár szerintem nem annyira, mint amennyire hype-olják).
A végére viszont hiányérzetem volt, tv-film jellegűnek éreztem az összhatást.
10/6.5.
+1: Fasza lenne már látni egy ufót vagy ilyesmit, 27 éve várok rá. Csomószor azt hittem, eljött a pillanat, aztán kiderült, hogy csak repülő, amin furán csillan a fény, délibáb, biciklis egy töltésen, ilyesmi... :/ Már egy gagyi jetivel is kiegyeznék, vagy egy másnapos csupakabrával, csak legyen már valami. Meddig várjak még?!
Nagyon jól indul a sztori, és egy jó ideig fenntartja az érdeklődést. Az ufókínzás is elég kemény (bár szerintem nem annyira, mint amennyire hype-olják). A végére viszont hiányérzetem volt, tv-film jellegűnek éreztem az összhatást. 10/6.5. +1: Fasza lenne már látni egy ufót vagy ilyesmit, 27 éve várok rá. Csomószor azt hittem, eljött a pillanat, aztán kiderült, hogy csak repülő, amin furán csillan a fény, délibáb, biciklis egy töltésen, ilyesmi... :/ Már egy gagyi jetivel is kiegyeznék, vagy egy másnapos csupakabrával, csak legyen már valami. Meddig várjak még?!