Christopher Nolan zseniálisan fel tudja építeni a filmjei világát. Itt is megdöbbentően részletes a történet, a karakterek is jól ki vannak dolgozva. A történet olyan összetett, hogy ahhoz, hogy teljesen megértsük, többször is meg kell nézni. Dráma is van a filmben, az is szuper. A színészi alakítások is nagyon jók. A film hosszú, de minden perce izgalmas, érdemes megnézni többször is.
A sci-fi rajongóinak szerintem nem is kell ajánlanom, ők már régen megnézték. A többi embernek is szerintem ajánlott megnézni. Arra azért ügyeljetek, hogy ne túl fáradtan üljetek oda, mert az elmét rendesen megerőlteti.
Christopher Nolan zseniálisan fel tudja építeni a filmjei világát. Itt is megdöbbentően részletes a történet, a karakterek is jól ki vannak dolgozva. A történet olyan összetett, hogy ahhoz, hogy teljesen megértsük, többször is meg kell nézni. Dráma is van a filmben, az is szuper. A színészi alakítások is nagyon jók. A film hosszú, de minden perce izgalmas, érdemes megnézni többször is. A sci-fi rajongóinak szerintem nem is kell ajánlanom, ők már régen megnézték. A többi embernek is szerintem ajánlott megnézni. Arra azért ügyeljetek, hogy ne túl fáradtan üljetek oda, mert az elmét rendesen megerőlteti.