Csomó helyen olvastam, hogy nem olyan pörgős meg véres horror, mint amire számítana az ember, de szerintem ez nem igaz. Mármint a ketchuppel tényleg spóroltak, egész komikus, amikor használja a láncfűrészt, és nem fröcsög semmi, de a cselekmény, bár szögegyszerű, azért egész mozgalmas, és egy pillanatig sem untam, végig fenn tudta tartani a feszültséget.
Iszonyat beteg képek és pillanatok vannak benne, pedig úgy nyers erőszakra nem is igen emlékszem. Így is lehet csinálni, nemcsak mai tinihorror módszerekkel.
Csomó helyen olvastam, hogy nem olyan pörgős meg véres horror, mint amire számítana az ember, de szerintem ez nem igaz. Mármint a ketchuppel tényleg spóroltak, egész komikus, amikor használja a láncfűrészt, és nem fröcsög semmi, de a cselekmény, bár szögegyszerű, azért egész mozgalmas, és egy pillanatig sem untam, végig fenn tudta tartani a feszültséget. Iszonyat beteg képek és pillanatok vannak benne, pedig úgy nyers erőszakra nem is igen emlékszem. Így is lehet csinálni, nemcsak mai tinihorror módszerekkel.