Szürreális, néha már nekem kellemetlen a cselekmény, a világ is, amiben játszódik. A film részekre van felosztva, ez segít a helyszínek elhelyezésében. Érdekes a történet, amikor egy felnőtt női testben egy éretlen, bébi agy kap helyet. Az emberi szabadságérzet, a gondolkodásmód és a film teltével egyre okosabbá és bővebbé válik a szókincse Bellának. Nagyon mélyen játszik a filmben az érzelmekkel és gondolatokkal, amik a rendező fejében voltak. Az emberi akarat milyen könnyen különválik az elvektől és mások szavától.
Én nem értem még meg az értelmezéséhez...
Szürreális, néha már nekem kellemetlen a cselekmény, a világ is, amiben játszódik. A film részekre van felosztva, ez segít a helyszínek elhelyezésében. Érdekes a történet, amikor egy felnőtt női testben egy éretlen, bébi agy kap helyet. Az emberi szabadságérzet, a gondolkodásmód és a film teltével egyre okosabbá és bővebbé válik a szókincse Bellának. Nagyon mélyen játszik a filmben az érzelmekkel és gondolatokkal, amik a rendező fejében voltak. Az emberi akarat milyen könnyen különválik az elvektől és mások szavától. Én nem értem még meg az értelmezéséhez...