2025.05.05 14:07 Piczil Zsolt Olvasottság: 7651x
2

Hát! Jobb, mint a John Wick!

Mit nyüffögnek itt az internet népei már megint!? Megérdemelnék, hogy Tomi Hardy (a kis cuki), aki a valóságban is küzdősport bajnok, hát minimum jól elfenekelje őket. Bocsi, bocsi, bocsika, ez a film önmagában jobb, mint a teljes John Wick sorozat.

Azt folytatták, meg (fel)pontozták, meg hű, meg há. A Pusztításból meg bizti nem lesz folytatás, pedig nagyon olyanra csinálták a végét. Az autós üldözések bomba jók, a tűzharcok meg a GTA, Watch Dogs, Max Payne játékok legjobb (véresebb) pillanatait idézek, úgyhogy én a pamlagon ugrálva, műanyag airsoft Kalasnyikovot levegőbe dobálva visítottam: ez az, Tomi boy, hombre, adjál nekik rendesen! Pusztuljatok, muchachos!

Hát! Jobb, mint a John Wick!

A film maga érdekes keveréke (inkább zagyvaléka) a buddy cop story, dark comic (igen, Gotham de kurvára), Hongkong triad akcion movie témának. Nekem 100 százalékban beütött a cuccos, felőlem Tomi nyomathatna még részeket ilyen felállással. Még akkor is, ha a Netflix jóvoltából azért a 21. századi woke azért csak beköszön a szereplők felhozatalával.

Rendőr társ, Triád nagyfőnök, a kedvenc bérgyilkosa... Mind-mind nők, hát persze, kvóta, és mennyire belesimul a történetbe, észre sem vettem. Az a sok-sok jellemző női alak. A rendőr társ(nő) annyira idegen, agresszív járőr az elején, amikor három emeletet lerúgja a nőbántalmazó, senkiházi férfit.

Azt hittem, a csaj a végén megvakarja a saját borostás állát, és játékosan vállon bokszolja Tomi Hardyt "mi van, kisfiam" felkiáltással. De hát most már ilyen filmek lesznek, belenyugodtam. Azért ez a film a legjobb szerintem a Netflix kínálatából egy évre visszamenőleg.

42 Pusztítás  (2025)

akció | dráma | krimi | thriller

A történet egy balul elsült drogüzlettel veszi kezdetét. A továbbiakban egy politikus fia is életveszélybe kerül, akit majd egy rendőrnyomozó próbál megmenteni. több»

2