Én meg voltam győződve róla, hogy Hawaiin játszódott, jártam ott többször, az ottani képbe beleillett erősen a filmbeli miliő, na meg jellemző az amerikai filmesek kényelmére, hogy sok mindent ott forgatnak le. Ausztrália egyelőre kimaradt az utazásaimból, onnan más képek jöttek felém eddig, de csekkoltam, és lám, tényleg ott forgatták ezt a filmet. Az mindenesetre eléggé 1000%, hogy Balin semmit se forgattak, ott is jártam, az ottani világból egy képkocka nincs, ezt garantálom. Az ottanihoz képest az atmoszféra steril volt, a Tanah Lot templom silány filmbeli makettjén pedig egyenesen nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
Két nagy húzónévvel (George Clooney és Julia Roberts) és egy csodahellyel bármit el lehet adni. Magával a történettel voltam szkeptikus, tehát okkal kerültem el 2 évig a filmet. Gyorsan eltelt ez az időszak, és a megtekintést követően sem pótolta ki azt az űrt, ami eddig kimaradt volna. A stáblista legvégén egyébként az is kiderült, hogy a cselekmény bár Balin játszódik, de többnyire Ausztráliában forgatták. Mondjuk, nem ez vett el a sztoriból. Tipikus romkom, de legalább a humorfaktor nincs túltolva, és egészséges módon táplálja azt a néző felé. A játékidő feléig remek altató egyébként. Tetszett az indonéz (balinéz) hagyományokba való betekintés. Ha a színészi játékot vagy a helyszíneket kellene értékelnem, akkor több mint jó, de maga a film egy erős közepes volt számomra. Nem lesz egy kultfilm, mint az Ízek, imák, szerelmek, az is biztos. 10/6.