2023.07.24 23:34 Lipót Testvér Nézhetetlen Olvasottság: <100x
1

mi ez? na ne már.

Én megnéztem, hogy lássam, mit néz a 10 éves kishúgom, de ki akartam vájni a szememet már a legelejétől.

Tökéletesen meg van rendezve, ez tény, de ennél olcsóbb Harry Potter-koppintást még nem láttam. Amikor én voltam 10, akkor nagyon tetszett volna (leszámítva, hogy jelenetenként szívrohamot kaptam volna), de szerencsére már értek néhány dolgot, amit akkoriban még nem értettem volna.

mi ez? na ne már.

Emellett nem bírom az ilyen autistákat kifigurázó főszereplős, morbid sztorikat, ahol a főszereplő mindenkit ok nélkül elküld a sunyiba. Na, ez pont ilyen.

Ez (tekintve, hogy az átlag nézők mily' fiatalok [6-12 évesek] ) nincsen jó hatással a személyiségükre, hisz' megerősíti a bogaras szokásaikat. (Tisztelet a kivételnek.) Nem mondanám ezeket, ha nem látnám, mit művelt a húgommal.

A legtöbb rokonom túlreagálta, véleményem szerint a „durva” jelenetek nem olyan kemények. Wednesdaynél unszimpatikusabb karaktert nehéz elképzelni. Ahogyan azt is, hogy amíg én nem nagyon hittem a Wednesday káros hatásaiban, a Szerda szüleivel való viselkedését egy az egyben reprodukálta a húgom.

(Nincsen ellenemre a lázadás, kivéve, ha ilyen gyerekes.)

A sztori végén egy kicsit normálisabbá érik a csaj, de ez a húgomnak nem jött le.

Röviden: [@#&*%€]■■■■■■■■!!!!!!!

(Bocsánatot kérek a durva kifejezésekért :D)

Azért a Trollok 2.-nél jobb. A szereplők pont olyan eredetiek, mint a sztori. Amúgy van egy-egy jó poén, de csak ezért nem érdemes megnézni.

Valakinek biztosan tetszik, nekik nem akarok beszólni, ez csak az én véleményem.

Végezetül: a címet direkt írtam kisbetűvel, kifejezve a hangsúlytalanságát.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»

1