![]()
Én megnéztem, hogy lássam, mit néz a 10 éves kishúgom, de ki akartam vájni a szememet már a legelejétől.
Tökéletesen meg van rendezve, ez tény, de ennél olcsóbb Harry Potter-koppintást még nem láttam. Amikor én voltam 10, akkor nagyon tetszett volna (leszámítva, hogy jelenetenként szívrohamot kaptam volna), de szerencsére már értek néhány dolgot, amit akkoriban még nem értettem volna.
![]()
Emellett nem bírom az ilyen autistákat kifigurázó főszereplős, morbid sztorikat, ahol a főszereplő mindenkit ok nélkül elküld a sunyiba. Na, ez pont ilyen.
Ez (tekintve, hogy az átlag nézők mily' fiatalok [6-12 évesek] ) nincsen jó hatással a személyiségükre, hisz' megerősíti a bogaras szokásaikat. (Tisztelet a kivételnek.) Nem mondanám ezeket, ha nem látnám, mit művelt a húgommal.
A legtöbb rokonom túlreagálta, véleményem szerint a „durva” jelenetek nem olyan kemények. Wednesdaynél unszimpatikusabb karaktert nehéz elképzelni. Ahogyan azt is, hogy amíg én nem nagyon hittem a Wednesday káros hatásaiban, a Szerda szüleivel való viselkedését egy az egyben reprodukálta a húgom.
(Nincsen ellenemre a lázadás, kivéve, ha ilyen gyerekes.)
A sztori végén egy kicsit normálisabbá érik a csaj, de ez a húgomnak nem jött le.
Röviden: [@#&*%€]■■■■■■■■!!!!!!!
(Bocsánatot kérek a durva kifejezésekért :D)
Azért a Trollok 2.-nél jobb. A szereplők pont olyan eredetiek, mint a sztori. Amúgy van egy-egy jó poén, de csak ezért nem érdemes megnézni.
Valakinek biztosan tetszik, nekik nem akarok beszólni, ez csak az én véleményem.
Végezetül: a címet direkt írtam kisbetűvel, kifejezve a hangsúlytalanságát.
83 Wednesday (2022)
családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték
Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»
Szereplők: Eva Green, Steve Buscemi, Catherine Zeta-Jones, Christopher Lloyd, Jenna Ortega