Közösség

Vélemény:

56 Hang nélkül: Első nap

(2024)

Az első kettő után ez is ütős lett...

Bafam   2024.08.05 07:51
0

Az első két film után gyorsan ledaráltam ezt a harmadik részt. A színészek az első kettőben ugyanazok voltak. Ebben a harmadikban viszont már teljesen más színészek szerepeltek, és még egy macska is főszerepet kapott. A film nagyon szép film volt, a színészi alakítások nagyszerűek voltak. Nagyon részletesen leírja, hogyan kezdődött minden, anélkül, hogy unalmassá válna. Történetesen van egy nagyon aranyos macska, Frodó, aki történetesen minden erőlködés nélkül feldobja a hangulatot, nem értem, hogy lehet ilyen csendes egy macska, hiszen nálam otthon egyfolytában nyávognak! Érzelmesebb volt, mint gondoltam, nagyon jól megszerkesztett film. Nem valami horrorfilm, de sok ijesztő dolog megfogott. Nem sok véres jelenet van benne, és erős nyelvezetet használ, de határozottan ajánlom ezt a filmet, nagyon tetszett. Az egyetlen dolog, amiben a legjobban csalódtam, az Joseph Quinn karaktere. Bár a színészi alakítása szép, nem értem a karakterét. Mintha nem lenne elég magyarázat a motivációjára és a pánikrohamaira. Minden esetre ez a 3. rész is erősen ajánlott.