Közösség

Vélemény:

83 Oppenheimer

(2023)

Unalmas semmi

Zsuzsanna395645   2023.08.21 11:31
0

Nagyon örülök, hogy nem mentem el moziba érte, pénzkidobás lett volna. Hiába volt benne lépten-nyomon világsztár, ez sem a történeten, sem a kivitelezésben nem segített, és számomra nagyon nagy csalódás. Ha kimondjuk, hogy Nolan film, azonnal beugrik az Eredet, a Csillagok között, de még a Tenet is nézhetőbb és nolanosabb volt, mint ez a sz*r. Attól függetlenül, hogy nem volt rendesen kibontva. Ezek hiányoznak most Nolanből, hogy lehozza a halandók számára a történetet és a briliáns ötlet, amit csak ő találhat ki. Az Eredetnél ezt meg tudta csinálni, totál bekajálta mindenki, hogy igaz lehet, és úgy jöttem ki a moziból, hogy még 4 nap után is gondolkodtam a filmen. Ehhez képest megnézem ezt... Ez jobb, mint Tom Cruise Mission: Impossible-je??? Én egyre jobban csalódok ebben a rendezőben, ami azt illeti. Szerintem maga sem tudja, mit csinál jól, és mit nem, hiába kísérletezik, ha nem tanul a hibákból. Annyi mindent lehetett volna belevinni ebbe a filmbe, megmutatni, vajon hogyan lát egy zseni elméje, mi minden pörög benne, és hogyan. Annyi lehetőség úszott el 3 órában, hogy megszámolni is nehéz. És ez nem a szereplőkön múlt.