Anyám. Ez most komoly? Az egy dolog, hogy van 3 nő (meg még egy halom), aki bedől ennek a srácnak, és úgy osztogatja neki a 10-20 ezer dollárokat, mint a cukrot. Legyen. Biztos vannak ilyen emberek. Gyorsan megszeretnek másokat, a bizalmukba fogadják és barátként, párként tekintenek rá 1-2 hónap után. Tény, hogy én annak a barátomnak nem adnék 10.000 dollárt, de még 10.000 Ft-ot sem, akit 1-2-3 hónapja ismerek. Nyilván, azoknak a barátaimnak, akik évek óta mellettem vannak, igen. Ha bajba kerülnek, akkor természetesen, ha tudok segítek. (Bár nem biztos, hogy milliós kölcsönöket vennék fel nekik.) Ettől függetlenül nem fogok beállni abba a sorba, akik a nőket ócsárolják. Sajnálom őket, hogy ebbe belefutottak. Inkább, amin nem tudok túljutni, az az, hogy ez az ember szabadlábon rohangál, és ugyanúgy éli a fényűző életét. Azért mert most készült róla egy film. Hát, bumm. Felvesz egy 25. nevet, és folytatja, amit eddig. És ezt is csinálja. Könyörgöm. 5 hónapra tudták bezárni? 5? Komolyan megfordul az ember fejében, hogy ha így is lehet csinálni, akkor én miért gürcölök 10-20 ezer forintokért naponta? Vicc, komolyan. És ezt látják a tinik is. Ja jó, át lehet k***ni lazán embereket következmények nélkül, ha ügyes vagy, és még le se csuknak. Juhú! Csináljuk.
Szóval. Hányok az egésztől, azt hiszem. Legalább dugnák börtönbe élete végéig. Nehogy már! Fúúúúúúúú!
Anyám. Ez most komoly? Az egy dolog, hogy van 3 nő (meg még egy halom), aki bedől ennek a srácnak, és úgy osztogatja neki a 10-20 ezer dollárokat, mint a cukrot. Legyen. Biztos vannak ilyen emberek. Gyorsan megszeretnek másokat, a bizalmukba fogadják és barátként, párként tekintenek rá 1-2 hónap után. Tény, hogy én annak a barátomnak nem adnék 10.000 dollárt, de még 10.000 Ft-ot sem, akit 1-2-3 hónapja ismerek. Nyilván, azoknak a barátaimnak, akik évek óta mellettem vannak, igen. Ha bajba kerülnek, akkor természetesen, ha tudok segítek. (Bár nem biztos, hogy milliós kölcsönöket vennék fel nekik.) Ettől függetlenül nem fogok beállni abba a sorba, akik a nőket ócsárolják. Sajnálom őket, hogy ebbe belefutottak. Inkább, amin nem tudok túljutni, az az, hogy ez az ember szabadlábon rohangál, és ugyanúgy éli a fényűző életét. Azért mert most készült róla egy film. Hát, bumm. Felvesz egy 25. nevet, és folytatja, amit eddig. És ezt is csinálja. Könyörgöm. 5 hónapra tudták bezárni? 5? Komolyan megfordul az ember fejében, hogy ha így is lehet csinálni, akkor én miért gürcölök 10-20 ezer forintokért naponta? Vicc, komolyan. És ezt látják a tinik is. Ja jó, át lehet k***ni lazán embereket következmények nélkül, ha ügyes vagy, és még le se csuknak. Juhú! Csináljuk. Szóval. Hányok az egésztől, azt hiszem. Legalább dugnák börtönbe élete végéig. Nehogy már! Fúúúúúúúú!