Közösség

Vélemény:

74 A Tinder-csaló

(2022)

A Tinder-csaló

Murphyyy   2022.07.16 17:29
0

Anyám. Ez most komoly? Az egy dolog, hogy van 3 nő (meg még egy halom), aki bedől ennek a srácnak, és úgy osztogatja neki a 10-20 ezer dollárokat, mint a cukrot. Legyen. Biztos vannak ilyen emberek. Gyorsan megszeretnek másokat, a bizalmukba fogadják és barátként, párként tekintenek rá 1-2 hónap után. Tény, hogy én annak a barátomnak nem adnék 10.000 dollárt, de még 10.000 Ft-ot sem, akit 1-2-3 hónapja ismerek. Nyilván, azoknak a barátaimnak, akik évek óta mellettem vannak, igen. Ha bajba kerülnek, akkor természetesen, ha tudok segítek. (Bár nem biztos, hogy milliós kölcsönöket vennék fel nekik.) Ettől függetlenül nem fogok beállni abba a sorba, akik a nőket ócsárolják. Sajnálom őket, hogy ebbe belefutottak. Inkább, amin nem tudok túljutni, az az, hogy ez az ember szabadlábon rohangál, és ugyanúgy éli a fényűző életét. Azért mert most készült róla egy film. Hát, bumm. Felvesz egy 25. nevet, és folytatja, amit eddig. És ezt is csinálja. Könyörgöm. 5 hónapra tudták bezárni? 5? Komolyan megfordul az ember fejében, hogy ha így is lehet csinálni, akkor én miért gürcölök 10-20 ezer forintokért naponta? Vicc, komolyan. És ezt látják a tinik is. Ja jó, át lehet k***ni lazán embereket következmények nélkül, ha ügyes vagy, és még le se csuknak. Juhú! Csináljuk. Szóval. Hányok az egésztől, azt hiszem. Legalább dugnák börtönbe élete végéig. Nehogy már! Fúúúúúúúú!