Az elején még azt hittem, hogy hasonló gyenge alkotás lesz, mint a Kopogás a kunyhóban (akár lehetett volna a címe az is, hogy Kopogás egy világtól távoli házban), de nem volt az. A szereplőgárda miatt vettem rá magamat, csak a 2 és fél órányi cselekmény kissé vontatott volt számomra, talán ezért nem került a kedvencek közé, de azért van itt még valami...
Ami igazán tetszett: a befejezés. Azon alkotások közé tartozik, amelyeknek az utolsó néhány perce többet mutat, mint maga a teljes játékidő.
Ami kevésbé:
a CGI-os állatok, a bújtatott (?) Apple reklám, mondjuk ez kissé megmosolyogtatott, de a teslás jelenet után nem lennék részvénytulajdonos. Az sem pozitívum, hogy feszült világpolitikai helyzetben nem annyira jó ötlet ilyen filmeket készíteni, van már (bőven) elég. Ezért lett átlagos, de nézhető legalább egyszer.
Az elején még azt hittem, hogy hasonló gyenge alkotás lesz, mint a Kopogás a kunyhóban (akár lehetett volna a címe az is, hogy Kopogás egy világtól távoli házban), de nem volt az. A szereplőgárda miatt vettem rá magamat, csak a 2 és fél órányi cselekmény kissé vontatott volt számomra, talán ezért nem került a kedvencek közé, de azért van itt még valami... Ami igazán tetszett: a befejezés. Azon alkotások közé tartozik, amelyeknek az utolsó néhány perce többet mutat, mint maga a teljes játékidő. Ami kevésbé: a CGI-os állatok, a bújtatott (?) Apple reklám, mondjuk ez kissé megmosolyogtatott, de a teslás jelenet után nem lennék részvénytulajdonos. Az sem pozitívum, hogy feszült világpolitikai helyzetben nem annyira jó ötlet ilyen filmeket készíteni, van már (bőven) elég. Ezért lett átlagos, de nézhető legalább egyszer.