Mintha a Kopogás a kunyhóban és Az esemény összegyúrt koprodüksönét láttam volna... 2 óra 20 perc találgatás, 5% cselekménnyel... ajvé.
Persze, mint tudjuk... a kb 1.5 perces előzetesekbe mind bele van préselve 1 film összes cselekménye, amúgy naivan még sejtettem is, hogy ez nem lesz nagy durranás, de a színészek miatt elsősorban, másrészt Shyamalan stílt szimatolva gyorsan a saját listámba csapattam hetekkel ezelőtt... hát... kár volt!
A világnak van épp elég baja, de szítsuk még a tüzet rendesen háborúsdival, politikával, ami amúgy alapjáraton „real”...
Csak a színészek miatt adok 3 csillagot, a film kb. 1-et se ér sajna.
Mintha a Kopogás a kunyhóban és Az esemény összegyúrt koprodüksönét láttam volna... 2 óra 20 perc találgatás, 5% cselekménnyel... ajvé. Persze, mint tudjuk... a kb 1.5 perces előzetesekbe mind bele van préselve 1 film összes cselekménye, amúgy naivan még sejtettem is, hogy ez nem lesz nagy durranás, de a színészek miatt elsősorban, másrészt Shyamalan stílt szimatolva gyorsan a saját listámba csapattam hetekkel ezelőtt... hát... kár volt! A világnak van épp elég baja, de szítsuk még a tüzet rendesen háborúsdival, politikával, ami amúgy alapjáraton „real”... Csak a színészek miatt adok 3 csillagot, a film kb. 1-et se ér sajna.