2018.12.07 06:13 Márton Nézhetetlen Olvasottság: 328x
0

Folytatást ide...na de így!

Szerettem az első részét és nem voltak nagy gondjaim a második résszel sem, de amit itt láthattam...az egyszerűen értékelhetetlen volt számomra! Kimondottan egy kellemes kis horrorfilmnek számított nálam a 2000-es évek elején bemutatott kis költségvetésű Jeepers Creepers (itthon az Aki bújt, aki nem címet kapta)! Nem akarta megreformálni a horror műfaját, mégis sikerült egy elég nagynak mondható rajongótábort kialakítania magának! Idővel még azt is sikerült elérnie az első két részének, hogy a szörnye egyfajta kult státuszt ért el, a maga elpusztíthatatlan és egyfajta misztikus háttere miatt (még akkor is, ha a megvalósítása nem volt a legjobb, de legalább elég karakteres lett)! Ezért hát rengetegen várták a második rész után, hogy talán végre elkészülhet a rendező és egyben forgatókönyvíró Victor Salva által kommunikált trilógia harmadik része és végre 2017-ben napvilágot látott a kész film is! Bár ne történt volna meg!!

Eléggé problémás volt jelen filmünk születése, ezt maximálisan jól is tükrözte az a tény hogy a második és a harmadik rész közt 15 év!! telt el! Volt itt minden ami egy film elkészítéstét akadályozhatta (folyamatosan változó forgalmazó csere, egyre alacsonyabb és alacsonyabb költségvetés, kreativitásbeli problémák és ha ez nem lenne még elegendő a rendező és forgatókönyvírójának Victor Salvának még a törvénnyel is meggyűlt a baja)! Valahogy úgy éreztem, hogy a folyamatos viharfelhők miatt, amik a filmet körülvették, már a készítők sem nagyon tudták hogy mit is akarnak majd itt megmutatni nekünk! Egy totális káosz lett a végeredmény!

Folytatást ide...na de így!

Ennyire csapongó történetet szerencsére már rég láttam, de hogy pont egy olyan filmnél lesz majd ehhez "szerencsém" amit szerintem sokan vártunk már, ráadásul az évek alatt kiszivárgott információk alapján az eredeti elképzelés az volt, hogy végre megismerhetjük a filmbéli szörnynek a történetét...finoman szólva sem teljesítették!

Nem is emlékszem hogy mikor volt részem ekkora megtévesztésben egy filmnél, hogy a beharangozott hírekkel ellentétben valójában mit is kaptunk végeredményként! Pocsék színészi alakításokat, borzalmas történetet (főleg a történetvezetése volt ami engem nagyon idegesített) és valami kaotikus CGI-t! Végül is tv-re gyártották le a Jeepers Creepers harmadik részét, de ez nem mentesítette a filmet az alól hogy egy borzalmas film lett! Semmit nem tesz hozzá az első két részhez, az pedig hogy válaszokat kapunk végre, a filmes történelem egyik legnagyobb átverése volt! Engem borzalmasan bosszantott amit láttam, főleg abban a tudatban hogy mennyire régóta vártam már a filmet! Senkinek nem ajánlóm ezt az értékelhetetlen fércmunkát!

akció | horror | misztikus | thriller

A film az előző részekből megismert szörnyeteg 23 napig tartó lakmározásának utolsó napjára koncentrál. Ekkor ugyanis Tubbs őrmester csapatával együtt elhatározza, hogy... több»

0